Botox2020-08-19T12:36:24+02:00

Prijzen botox

Halve zone Bocouture€75
Hele zone Bocouture€125
Halve zone Botox© Allergan€90
Hele zone Botox© Allergan€140
* inclusief intake en nacontrole

Botox bij Beautifier

Botuline toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie clostridium botulinum. Veel rimpels in het gelaat worden veroorzaakt door spieractiviteit. Als botox in een spier wordt geïnjecteerd, wordt de spieractiviteit vermindert. Hierdoor ontspant de spier en bovenliggende huid, en verminderen of verdwijnen rimpels en plooien. Bekende voorbeelden hiervan zijn de behandeling met botox van de fronsrimpel, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Maar ook tandenknarsen, migraine, overmatig zweten van de oksels, handen en voeten kunnen behandeld worden met botox. Op deze pagina leg ik je uit wat botox precies is, wat het doet, en hoe ik te werk ga met botox.

Actiefoto Rik met botox bij Beautifier

Waarom botox bij Beautifier kliniek?

Een behandeling met botox laat je niet zomaar doen. Ik begrijp dat er vooraf veel vragen zijn, en bepaalde verwachtingen van het eindresultaat. Een behandeling met botox is natuurlijk heel persoonlijk, want elk mens en elke uitstraling is verschillend. Daarom is een goede intake heel belangrijk. Dit gebeurt altijd vooraf in een kosteloos en vrijblijvend consult in de kliniek. Door mijn achtergrond als huisarts ben ik prima in staat jouw wensen en verwachtingen in een passend behandelplan te vertalen. Bij Beautifier vinden we het ook heel belangrijk dat je weet waar je voor kiest. Ik leg daarom alles rustig uit, en beantwoord je vragen graag. Door mijn cosmetische opleiding bij het NIMEB instituut en lidmaatschap van de NVEG, ben ik ook vaardig in het uitvoeren van dit behandelplan.
Wat ik bij een botoxbehandeling erg belangrijk vind, is dat het resultaat natuurlijk oogt, en jouw mimiek niet negatief beïnvloed. Bij een eerste behandeling begin ik voorzichtig qua dosering, en laat een klant altijd op nacontrole komen na twee weken. Mijn visie is dat je beter in stapjes naar het perfecte resultaat toe kan werken, dan dat de eerste behandeling te veel blijkt, en je expressie veranderd.

Wat is botox?

Botox (Botulinetoxine type A) is een eiwit, dat door de clostridium botulinum bacterie wordt geproduceerd. Botox heeft een ontspannend effect op spieren, waardoor rimpels, die door spieractiviteit veroorzaakt worden, verminderen of weggaan. Botox wordt al ruim 30 jaar voor cosmetische doeleinden gebruikt. Het is een veilige en nagenoeg pijnloze behandeling.

Welke botox gebruikt Beautifier?

In de volksmond worden alle botulinetoxines “Botox” genoemd. Botox is echter een merknaam van de firma Allergan, de eerste producent die botulinetoxine type A zuiverde en voor de cosmetische markt produceerde. Op dit moment zijn er 5 producenten. Bij Beautifier werken wij met Botox© van Allergan, en Bocouture van Merz.

Wat kun je met botox behandelen?

Botox kent een groot aantal mogelijkheden op cosmetisch en medisch gebied. De bekendste behandelingen zijn die van de fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes. Botox kan migraineklachten verminderen. Maar ook op rimpels op de neus (bunny lines) en ontbloot tandvlees bij het lachen (gummy smile) heeft botox een positief effect. Verder kan botox overmatig gespannen halsbanden ontspannen (kalkoenhals). Ook helpt botox bij overmatig zweten (hyperhidrosis) van de oksels, handen of voeten. Bij hinderlijk tandenknarsen (bruxisme) heeft botox goed effect.

Veelgestelde vragen over Botox

Hoe verloopt een behandeling met Botox?2020-08-16T15:48:47+02:00

Een botoxbehandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Eerst wordt de huid grondig gedesinfecteerd. De botox wordt met een fijne injectienaald op de juiste plaats geïnjecteerd. Omdat het een dunne naald is, is dit niet pijnlijk, en is verdoving niet nodig.

Welke nazorgadviezen zijn er bij botox?2020-08-16T15:50:38+02:00

Voor een optimale werking van de botox is het goed om in de eerste twee uur na de behandeling de behandelde spier zo veel mogelijk te bewegen. Na de behandeling is het belangrijk gedurende twee uur niet te gaan liggen of veel te bukken, en niet te wrijven op het behandelde gebied. Dit voorkomt dat de Botox naar andere delen van het gelaat gaat, en daar ongewenste verslapping kan geven. Ook wordt sporten de eerste 24 uur afgeraden. De eerste week wordt afgeraden om de sauna te bezoeken, of te zonnebanken.
Het gebruik van een powerplate heeft een negatieve invloed op de werkingsduur van botox.

Wanneer is het effect van de botoxbehandeling zichtbaar?2020-05-11T21:31:36+02:00

Het effect van een botoxbehandeling is na twee tot acht dagen zichtbaar. Het maximale resultaat is 14 dagen na de behandeling. Vanaf week zes kun je weer enige beweging in het behandelde gebied zien. Na drie tot vier maanden is de botox weer uitgewerkt.

Hoe lang werkt botox?2018-10-13T22:43:56+02:00

Botox heeft altijd een tijdelijk effect. De meeste behandelingen met botox hebben drie tot vier maanden effect. Als je dezelfde behandeling herhaalt, houdt het effect vaak langer aan. Een behandeling van bruxisme (tandenknarsen) houdt vaak 6 maanden aan, en een behandeling van hyperhidrosis (zweten) geeft ongeveer 9 tot 12 maanden effect.

Welke merk botox gebruikt Beautifier?2020-08-16T15:51:53+02:00

In de volksmond worden alle botulinetoxines “Botox” genoemd. Botox is een merknaam van de firma Allergan, de eerste producent die botuline toxine type A zuiverde en voor de cosmetische markt produceerde. Op dit moment zijn er 5 producenten. Bij Beautifier werken wij met Botox© van Allergan, en Bocouture van Merz.

Heeft botox bijwerkingen?2020-08-16T15:54:50+02:00

Direct na de behandeling kan de huid lokaal wat rood worden. Dit trekt binnen een uur ook weer weg, vaak al veel eerder. De injectie kan soms lokaal een kleine blauwe plek geven. Het kan helpen om Arnica zalf op het blauwe plekje te smeren voor een sneller herstel.
Een andere bijwerking vlak na de behandeling kan hoofdpijn zijn. Deze kan gedurende 1 tot 2 dagen aanhouden. Als je hoofdpijn voelt opkomen na de behandeling, helpt het om zo snel mogelijk 2x500mg paracetamol te nemen. Dit voorkomt dat de hoofdpijn doorzet.
De eerste twee uur na een botoxbehandeling is de botox nog enigzins mobiel in de huid. Als je meteen na de behandeling langdurig gaat liggen, bukken of wrijven, kan de botox nog verplaatsen. Dit kan spierverslappingen geven op een plek waar je dat niet wilt. Leef daarom de nazorgadviezen goed na.

Krijg ik geen uitdrukkingsloos gezicht?2020-08-16T16:02:10+02:00

Dat is absoluut niet de bedoeling van een behandeling! Het gezicht verliest zijn mimiek als er op bepaalde plaatsen te veel botox gebruikt wordt. Meer eenheden botox betekent namelijk ook meer ontspanning van de behandelde spier. Bij Beautifier streven we altijd naar een subtiel en natuurlijk resultaat, met behoud van eigen mimiek. We beginnen bij elke eerste behandeling met een dosering die bij jouw wensen en mimiek past, en zien je twee weken na de behandeling weer terug bij de kosteloze nacontrole om het resultaat samen te beoordelen. Geen bevroren uitstraling dus.

Wanneer wordt botox afgeraden?2018-10-13T22:41:24+02:00

Botox wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Ook bij bepaalde spierziekten (bijvoorbeeld myastenia gravis en ALS) wordt het gebruik van botox afgeraden. Gebruik van antibiotica is een reden om een behandeling uit te stellen. Twijfel je of je ziekte of aandoening een probleem kan zijn voor het behandelen met botox? Leg het ons gerust voor.

Is botox verslavend?2018-10-13T22:36:39+02:00

Botox is niet verslavend. Je rimpels worden ook niet dieper dan voorheen, als je een botox behandeling niet herhaalt. Het is niet zo dat als je eenmaal begint met botox, je dit altijd moet blijven doen.

Wat is een halve en hele zone?2018-10-13T22:38:32+02:00

Een halve zone zijn de kleinere gebieden (spiertjes rond de mond, wenkbrauwlift, gummy smile), en de hele zones zijn de wat grotere gebieden (fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofd).

Wat zijn de prijzen van botox bij Beautifier?2020-05-11T21:37:49+02:00

Dat ligt eraan voor welke botox je kiest. Een halve zone met Bocouture (Merz) kost €75, een hele zone €125. Kies je voor Botox© (Allergan), dan kost een halve zone €90 en een hele zone €140. Bij meerdere behandelindicaties krijg je uiteraard korting. Voor een compleet overzicht, zie onze prijslijst.

Rik
Rik
  • BIG: 69910659101

  • Cosmetisch arts

  • Huisarts

  • NIMEB Master

  • NVEG-lid

  • Snel een afspraak

Google Beoordelingen
4.9

NIMEB logo

Artikelen over botox

Op onze nieuwspagina verschijnen regelmatig artikelen over de diverse behandelingen die wij bij Beautifier uitvoeren. Hieronder een overzicht van de artikelen over botox die reeds verschenen zijn.

Hyperhidrosis (overmatig zweten)

By |27 oktober 2018|

Overmatig zweten (hyperhidrosis) met botox behandelen bij Beautifier Limburg Overmatig zweten of hyperhidrosis kan goed behandeld worden met botox. Ongeveer 1% van alle mensen heeft last van overmatig

Botox bij Beautifier

By |22 april 2018|

Botox bij Beautifier Limburg Botox (botuline toxine) is een stof die spieren ontspant, en is daardoor een effectieve manier om rimpels te ontspannen. In onze kliniek in

Hele fijne arts Rik die ook luistert naar wat je wil en de ervaring prettiger maakt! Zeker een aanrader
Lisa M
22:37 27 Jun 20
Super service en goede kwaliteit. Precies gekregen waar ik voor ging, zeker een aanrader!
Dionne Pereboom
16:26 08 Apr 18
Ik heb de behandeling door Rik als zeer professioneel en aangenaam ervaren. Hij legt geduldig de opties en de procedure uit. "Liever iets minder dan iets te veel" en dat gaf me een veilig gevoel.... Ben al meerdere keren geweest en altijd happy naar buiten gegaan met een zeer natuurlijk ogend resultaat.Lees meer
c kuypers
13:54 04 Aug 20
Super tevreden over Beautifier. Rik is een zeer vriendelijke arts die goed met je overlegt over de wensen en wat er mogelijk is bij lipfillers. Het resultaat is prachtig. Hier kom ik absoluut terug!
Claudine Moens
08:38 23 Dec 19
Zeer deskundig en accuraat bij het zetten van permanente make-up. Top 👌
Ilona Timmer
22:46 17 Dec 19
I got an amazing treatment, great service, everything was perfect.
Isabela Bonani
10:52 18 Jul 19
Hartelijke welkom. Professionele houding. Mijn wenkbrauwen en wimpers zien er heel mooi uit, terwijl ik normaal gesproken vrij kritisch ben.
Alla Ozerova
12:19 08 Feb 20
Na veel zoeken terecht gekomen bij Beatifier voor een wing eyeliner. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en zag een mooi ingerichte omgeving. Van te voren duidelijke instructies gehad en laten zien... wat voor catastrofe achter is gelaten door een voorgaande poging tot PMU eyeliner bij een andere locatie. 2 uur later een prachtig resultaat gekregen en ik hoef niet meer te kijken naar het foutje wat ik heb gemaakt vroeger. Ze heeft ontzettend veel moeite gedaan om alles zo ver mogelijk op te knappen, en legde ook continue uit wat haar volgende stappen waren. Om de tijd een check met de spiegel. En achteraf toekijken naar het prachtige resultaat. Ik ben ZEER tevreden dat ik hier ben terecht gekomen. En kan het zeker aan iedereen aanraden. Tot snel! 😁😁Lees meer
Ms. Serpentarius
18:45 23 Jun 20
Zeer professioneel! Mooi resultaat ben nu al paar keer bij Linde geweest. Echt een aanrader, je zult tevreden de deur uitlopen
naatje89 .
12:50 13 Sep 19
Super! Goed geadviseerd en fijne sfeer, precies wat ik wou!
Val
19:18 20 Aug 18
Love it! Eerlijke mensen die goed in hun vak zijn.
olga stratienko
18:55 20 Aug 18
Als je iets aan je uiterlijk wilt laten verbeteren, wil je dat het liefst bij een betrouwbare kliniek. Open, transparant en een prettige sfeer zijn heel erg belangrijk voor mij en dat vond ik bij... Beautifier.Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Rik (cosmetisch arts) en kreeg eerlijk en deskundig advies. Ook een goede nabehandeling was vanzelfsprekend. Ik kan t iedereen aanraden.Lees meer
diana mennen
20:45 14 Dec 18
Ik ben heel blij met het resultaat en ik heb heel goed advies gekregen!
Kim Custers
11:14 25 May 19
Ik deed wat research alvorens ik bij Beautifier terecht kwam. De prijs is zeker marktconform. Het verschil zit hem in de persoonlijke benadering. Eerst werd er de tijd genomen om te ontdekken wat ik... echt wilde. Advies, nabehandeling werd uitvoerig besproken. De behandeling was zo goed als pijnloos. Dit heeft zeker te maken met het geduld dat hij toont. Mijn behandeling werd zelf in 2 keer gepland om het beste resultaat te bereiken. De luxueuze uitstraling van de zaak is zeker een bonuspunt.Lees meer
Kim Zeevaert
08:32 05 Jan 20
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Ontzettend blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar! En ook nog gratis baby tips gekregen haha!
Kyra Vrijens
13:16 21 Aug 20
PMU microbladed wenkbrauwen TOPLocatie prachtigUitvoering door een zeer professioneel, toegankelijk en geweldig persoon.Je voelt je direct op je gemak bij Nina.Er word goed naar je wensen... geluisterd en worden ook absoluut na wens uitgevoerd.Ik ben een zeer tevreden klant die met een glimlach en een ervaring rijker terug kijkt op deze twee behandelingen. BEDANKT NINALees meer
Daniëlla Mo
17:36 14 Jun 19
Allereerst: de locatie. Een statig pand aan de rand van Maastricht. Prachtig om zo verwelkomd te worden. Linde begeleidt me door de gangen, waar allerlei creatievelingen zich gevestigd hebben.... Binnengekomen bij Beautifier voel ik een frisse rust. Linde heeft me een nieuwe peeling aangeraden. Een licht-tintelende behandeling die me na een week een compleet nieuwe frisse huid geeft. Als extraatje heb ik de lash-lift geboekt, hier heb ik bijna 2 maanden profijt van. Het scheelt me de helft van de tijd 's ochtends. Perfecte service en fijne sfeer.Lees meer
Sarah Leonora
17:33 20 Aug 18
Heel blij met mijn permanente eyeliner, dankzij Linde van Beautifier!
Jennifer Van den boorn
18:18 05 Nov 18
Dankzij Linde heb ik de mooiste wenkbrauwtjes ooit! Super gezellige sessies.
Lio de Bock
18:55 05 Nov 18
Ik vindt het geweldig , heel goede voorzorgsmaatreglen ivm corona. En zo als altijd werd ik met een brede glimlach ontvangen. Linde bedankt , voor het vakwerk wat je weer heb geleverd van mijn... PMU wenkbrauwen. Ik zou het iedereen aanraden , Linde jíj bent een vakvrouw, en een hele spontane vrouw. Nogmaals bedankt Linde 😀Lees meer
Mieke Habets
10:54 14 May 20
Wat een fijne behandeling heb ik achter de rug! Allereerst een geweldige ontvangst met duidelijke uitleg inclusief alle voors en tegens. Daarna besproken welke wenkbrauwen en eyeliner er bij mij... past. Zag best tegen de behandeling op maar door Linde werd ik op mijn gemak gesteld en erdoorheen gepraat. Erg fijn! Beautifier kan ik iedereen aanraden. Kortom: mensen die weten waar ze mee bezig zijn!!! 👍👌Lees meer
Jeannette van Muijden
13:30 14 Jan 19
Prachtig resultaat! Ik heb wenkbrauwen, eyeliner en lippen laten doen bij Linde. Heel mooi resultaat! Mooie ruimte, goede sfeer en professioneel advies. Echte aanrader.
Floor Duchateau
21:55 18 Jan 19
Bij Beautifier neem ik altijd de Lash Lift behandeling, met permanente mascara, en ik ben daar erg tevreden over! Ik heb het tot nu toe vier keer laten doen en iedere keer ben ik weer tevreden met... het resultaat. De ruimte waar de behandeling wordt uitgevoerd is mooi en schoon en er wordt ook op een verantwoorde manier omgegaan met de producten. Linde is heel vriendelijk en gezellig, maar ze blijft ook professioneel, een goede combinatie! Ik kom graag terug bij Beautifier en ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan!Lees meer
Nadine Vos
15:38 24 Aug 18
Helemaal top en super tevreden. Linde is spontaan, lief en hartelijk en daarnaast erg professioneel. Ze werkt secuur en neemt alle tijd voor je. Het resultaat is geweldig. Ook de nabehandelingen... worden met zorg uitgevoerd. Linde gaat net zolang door totdat zij en de klant tevreden zijn. De behandelruimte oogt fris, hygienisch en gezellig.Linde denkt goed met je mee en geeft vakkundig advies. Je voelt je meteen in goede handen.Voor mij een vast adres! Linde hartstikke bedankt weer en tot snel!Liefs Joke 🌹Lees meer
Sjneppie Gmail
19:18 01 Feb 19
Top kliniek. Persoonlijke benadering, enthousiasme, goede informatie vooraf en uiteindelijk een topresultaat. Professionals die weten wat ze doen.
Olga van Muijden
18:51 20 Aug 18
Vakkundige mensen, die aandacht hebben voor je persoonlijke wensen en goed adviseren ??
Eljada van Muijden
14:17 04 Apr 18
Professioneel, hygiënisch en betrouwbaar. Erg blij met mijn pmu-wenkbrauw.
Sanne Van Brussel
11:02 23 Aug 18
Zowel bij Linde als bij Rik geweest. Fijne, vriendelijke, zeer professionele mensen/salon. Zeker aan te raden. De locatie en prijzen zijn ook een pluspunt.
Marloes van Well
10:39 09 Jan 20
Bijzonder goede ervaring met hun persoonlijke aanpak en perfectie! Top!
Marijke Terpstra
17:24 19 Aug 19
Ik ben een tijdje geleden bij Linde gekomen voor een BB-glow behandeling. Dit was bij voor mij erg goed bevallen. Linde is heel erg professioneel maar daarbij ook erg lief en aardig. Nu ben ik voor... een andere behandeling namelijk: undereye enlightment. Dit is voor donkere kringen onder de ogen. ECHT EEN AANRADER!!!! doet geen pijn en het resultaat mag er zeker wezen!!! Dus dames met donkere kringen onder de ogen, dit is echt top en je bent er voor een aantal jaren vanaf!!Lees meer
Fenna Geenen
21:19 22 Dec 19
Goed ontvangst, en goed advies.. Zeer zeker een aanrader.
Kirsten Zimmer
15:28 04 Jan 20
Professionele, hygiënisch werkende en vooral vriendelijke meid! Zelf de combi brows behandeling laten doen, tevreden! Ik kom hier graag terug.
Sylvana Frijns
10:59 03 Jun 20
Als iedereen een bezoekje aan Beautifier zou brengen, zou de wereld er een stuk mooier uitzien ??? Top behandeling op een prachtige locatie, een absolute aanrader!
Maartje van Riet
19:32 20 Aug 18
PMU microbladed wenkbrauwen TOPLocatie prachtigUitvoering door een zeer professioneel, toegankelijk en geweldig persoon.Je voelt je direct op je gemak bij Nina.Er word goed naar je wensen... geluisterd en worden ook absoluut na wens uitgevoerd.Ik ben een zeer tevreden klant die met een glimlach en een ervaring rijker terug kijkt op deze twee behandelingen. BEDANKT NINALees meer
Daniëlla Mo
17:36 14 Jun 19
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wat is dit mooi. Tot over 6 tot 8 weken 😉 Linde legt de behandeling duidelijk uit. Zeer... tevreden.Lees meer
jolanda smeets
10:03 25 Aug 20
Mijn brows zijn nu altijd #onfleek! Thanks Beautifier!!
Caroline Potter
18:33 03 Apr 18
Super goede service, erg proffesioneel. Je krijgt waar voor je geld. Tevens wordt bij iedere behandeling je uitgelegd wat er precies gaat gebeuren waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan
Karin Wijts
11:04 04 Sep 18
Vakkundige en lieve mensen, die aandacht hebben voor je persoonlijke wensen en goed adviseren 😀👍
Studio Eljada van Muijden
16:14 29 Aug 20
Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen bij beautifier. Er wordt rekening gehouden met de klant, er wordt geluisterd naar de wensen en er wordt professioneel advies gegeven. Ze weten duidelijk... waar ze het over hebben. Hele prettige behandelingen en een prachtig resultaat. Dankjewel!Lees meer
Nina Cremers
17:18 24 Oct 19
Voor de eerste keer een Lash Lift laten doen. Werd zeer goed geïnformeerd bij binnenkomst over de behandeling en kreeg vooraf een duidelijke e-mail met richtlijnen omtrent Covid-19. Ben zeer tevreden... over het resultaat en kom zeker terug. Tip: gebruik de bel naast de deur en niet de grijze intercom!Lees meer
Ankie Hameleers
12:48 19 Jun 20
Ben er al een paar keer geweest en telkens weer de vriendelijke open en eerlijke adviezen.. dus een echte aanrader. ook voor komend jaar weer mijn verwen tripje naar maastricht
A Schuurman
22:21 12 Dec 19
I was very insecure about my skin and had tried everything. Someone had told my about microneedling at Beautyfier so I tried it. I have to say that this is the first time I can go outside without my... usual layers of make up. It has really changed my life. Thank you Linde.Lees meer
Rianne Woothuis
12:13 25 Sep 18
Zeer tevreden! Mijn huid is echt verbeterd en werd ontzettend goed geholpen, dankjewel!!
Kim van Loenhout
07:16 28 Aug 18
I got an amazing treatment, great service, everything was perfect.
Isabela Bonani
10:52 18 Jul 19
Zowel bij Linde als bij Rik geweest. Fijne, vriendelijke, zeer professionele mensen/salon. Zeker aan te raden. De locatie en prijzen zijn ook een pluspunt.Super tevreden over mijn wenkbrauwen!!!!!!
Marloes van Well
21:03 21 Feb 20
Gastvrij, professioneel, schitterende salon, secuur, goede uitleg, vragen worden snel beantwoord, goede nazorg, zeer tevreden.
Neeltje vanbeers
16:27 06 Nov 18
Eindelijk iemand die mijn litteken in mijn wenkbrauw heeft weten te maskeren. Door de microblade methode. Mijn wenkbrauwen zijn nog nooit zo symmetrisch geweest!
Isabella Soons
14:09 04 Apr 18Go to Top