Fillers2020-08-16T14:36:43+02:00

Prijzen fillers

Belotero+ 0,5ml *€199
Belotero+ 1ml *€349
Belotero+ 2ml *€675
Belotero+ 3ml *€949
Radiesse 0,8ml *€325
Radiesse 1,5ml *€425
Radiesse 3,0ml*€795
Profhilo 2,0ml*€325
* inclusief consult
* inclusief na-controle

Fillers bij Beautifier

Fillers (hyaluronzuur en collageenfillers) worden steeds meer gebruikt om je gezicht weer de uitstraling te geven die bij je past. Fillers kunnen er voor zorgen dat je er weer frisser, uitgeruster en stralender uitziet. Op een natuurlijke manier veroudering tegen gaan door volumes en contouren te herstellen. Of extra accenten leggen waar jij dat wenst in jouw uitstraling. Op deze pagina leg ik je uit met welke visie en filosofie ik werk, en wat fillers nou precies zijn.

Actiefoto Rik injectables bij Beautifier

Waarom fillers bij Beautifier kliniek?

Een behandeling met fillers laat je niet zomaar doen. Ik begrijp dat er vooraf veel vragen zijn, en bepaalde verwachtingen van het eindresultaat. Een behandeling met fillers is heel persoonlijk, want elk mens en elke uitstraling is verschillend. Daarom is een goede intake heel belangrijk. Dit gebeurt altijd vooraf in een kosteloos en vrijblijvend consult in de kliniek. Door mijn achtergrond als huisarts ben ik prima in staat jouw wensen en verwachtingen in een passend behandelplan te vertalen. Bij Beautifier vinden we het ook heel belangrijk dat je weet waar je voor kiest. Ik leg daarom alles rustig uit, en beantwoord je vragen graag.
Door mijn cosmetische opleiding bij het NIMEB instituut en lidmaatschap van de NVEG, ben ik ook vaardig in het uitvoeren van dit behandelplan. Ik streef naar een natuurlijk en subtiel resultaat. Het gaat om een verfrissing en verbetering van je uitstraling, juist niet om een veranderde uitstraling of andere mimiek. Belangrijk is dat je er weer stralend uitziet.

Prijzen van fillers bij Beautifier

Bij Beautifier staan wij voor eerlijke prijzen van onze behandelingen. We bieden de prijzen van de grote injectables ketens, met de persoonlijke aandacht en vaardigheid van een privékliniek. Het beste van beide werelden. We gebruiken alleen betrouwbare A-merk fillers van Merz, dus de kwaliteit is gegarandeerd. Je kunt een overzicht van onze prijzen hier vinden.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn er grofweg in twee soorten: hyaluronzuur fillers en collageen fillers. Bij Beautifier werken wij met Belotero (hyaluronzuur) en Radiesse (collageen) fillers van Merz. Het zijn lichaamseigen stoffen, die van nature in de huid voorkomen. Fillers brengen volume terug, op plaatsen waar dat minder is geworden, of zelfs nooit volumineus geweest is. Het houdt de huid stevig en elastisch. Het geeft daarom een heel natuurlijk effect. Het is een veilig product, dat al jarenlang gebruikt wordt. Wij werken alleen met tijdelijke fillers.

Wat kun je met fillers behandelen?

Fillers kunnen gebruikt worden om zowel diepe als oppervlakkige rimpels op te vullen. Het kan je het gezicht extra volume geven, als dit door de jaren heen minder geworden is. Dit kan bijvoorbeeld bij de jukbeenderen, de slapen, wangen of kaakcontour. Ook volumeverlies bij de traangoot (wallen) kan tegengegaan worden. Ook plooien kunnen effectief bestreden worden. Veel voorkomende behandelingen zijn vullen van de neuslippenplooi, fijne lijntjes rond de mond, of op de wangen.  Het is ook mogelijk de lippen meer volume te geven, of de lipcontour te versterken.

Veelgestelde vragen over fillers

Wat zijn hyaluronzuur fillers?2020-08-16T14:39:00+02:00

De meest gebruikte filler is hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een disacharide, die van nature in de huid aanwezig is. Het zorgt voor hydratatie, en geeft de huid haar elasticiteit en stevigheid. Daarnaast geeft het de huid zijn natuurlijke glans. Het hyaluronzuur in de huid wordt vanaf je 30e levensjaar minder, maar ook door veel blootstelling aan de zon, door roken of na de overgang kan het afnemen. Hierdoor wordt de huid slapper, en kunnen er rimpels en groeven ontstaan. Dit kan met fillers tegen worden gegaan.

Wat zijn collageen stimulerende fillers?2020-08-16T14:41:23+02:00

Een andere groep fillers zijn de collageen stimulerende fillers. De werkzame stof bij deze fillers is calcium-hydroxylapatiet. Deze mineralen komen van nature al in de huid voor. Bij deze filler worden ze in een gel in de huid ingebracht. De gel geeft direct na injectie al volume in de huid. Het calcium-hydroxylapatiet stimuleert bepaalde cellen in de huid (de fibroblasten) tot het produceren van collageen. De gel wordt in de eerste maanden geleidelijk vervangen door lichaamseigen collageen, waarbij het collageen het verstevigend effect overneemt van de gel. Voordeel van collageen stimulerende fillers is dat ze niet alleen volume geven, maar ook structurele huidverbetering en versteviging door de collageenvorming.

Hoe lang werken de fillers?2020-08-16T14:43:16+02:00

Hyaluronzuur fillers blijven over het algemeen 9 tot 12 maanden in de huid aanwezig. Het effect van collageen stimulerende fillers houdt wat langer aan, gemiddeld 12 maanden. De duur van het effect verschilt ook per locatie waar de filler gebruikt wordt. Omdat een mond veel beweegt, blijven lipfillers gemiddeld 7-9 maanden effect houden. In een regio die nauwelijks beweegt, zoals de traangoten, kan het effect 12-18 maanden zichtbaar zijn. Alle gebruikte fillers hebben een tijdelijke werking. Als er tijdig een touch-up behandeling volgt, is er over het algemeen minder filler nodig om hetzelfde effect te behouden.

Wanneer worden fillers afgeraden?2020-08-16T14:44:29+02:00

Bij een actieve huidziekte in het gelaat (psoriasis, acne, koortslip) is het ook niet mogelijk met fillers behandeld te worden. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft, is behandelen met fillers geen optie. Als je in het verleden behandeld bent met permanente fillers, kunnen wij je niet meer behandelen, ook niet met tijdelijke fillers.

Zijn er bijwerkingen?2018-03-26T12:33:28+02:00

Omdat fillers middels injecties in het gelaat worden ingebracht, is het mogelijk dat er lokale roodheid of kleine blauwe plekken ontstaan. Het kan helpen om Arnica zalf op het blauwe plekje te smeren voor een sneller herstel. Omdat hyaluronzuur en calcium-hydroxylapatiet van nature in de huid voorkomen, is de kans op een allergische reactie zeer gering.

Hoe gaat een behandeling met fillers?2020-08-16T14:46:27+02:00

Fillers worden met een dunne naald of canule in de huid ingebracht. Omdat wij je behandeling zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn al onze fillers gecombineerd met verdoving (lidocaïne). Je hoeft dus meestal niet apart verdoofd te worden. Bij de behandeling van een gevoelige zone (zoals bijvoorbeeld lippen), is het mogelijk om vooraf met verdovende crème of lidocaïne verdoofd te worden.

Met welke fillers werkt Beautifier?2020-08-16T14:47:42+02:00

Bij Beautifier werken wij met de Belotero en Radiesse lijn van Merz. Belotero zijn verschillende hyaluronzuur fillers, die van elkaar verschillen in concentratie hyaluronzuur en stevigheid. Het geeft geen nodules (bultjes) in de huid. Zowel Belotero als Radiesse zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. Daarnaast werken wij ook met hyaluronzuur skinboosters van Profhilo.

Hoe lang duurt een behandeling met fillers?2018-10-12T16:55:27+02:00

De duur van een behandeling met fillers hangt af van je wensen en hoeveel gebieden je wilt laten behandelen, maar gemiddeld duurt een behandeling 30 tot 45 minuten. Ben gerust, een groot deel hiervan is intake.

Welke nazorg adviezen zijn er bij fillers?2018-10-12T16:56:14+02:00

Na een fillerbehandeling mag je na 6 uur weer make-up aanbrengen op de huid. De eerste dag wordt intensief sporten afgeraden. Ook kun je beter niet de eerste week naar de sauna gaan, of zonnebanken. Daarnaast is het belangrijk geen peeling, bindweefselmassage, laserbehandeling of andere warmtebehandelingen van de behandelde huid te ondergaan in de eerste twee weken na behandeling.

Wanneer zie ik het effect van mijn fillers?2020-08-16T14:51:27+02:00

Direct na de behandeling is het effect al grotendeels zichtbaar. Omdat hyaluronzuur vocht aantrekt, neemt het effect in de eerste week na de behandeling nog wat toe. Na twee weken bereik je het eindresultaat. Het eindresultaat van een collageenfiller is gemiddeld na zes weken zichtbaar. We spreken daarom bij elke fillerbehandeling een kosteloze nacontrole af, twee tot zes weken na de behandeling. Tijdens deze nacontrole kijken we samen naar het resultaat, en of alles naar wens is gegaan.

Wat kosten fillers bij Beautifier?2018-10-12T17:05:43+02:00

Voor een compleet overzicht van de prijzen van onze fillers kun je kijken op de prijzenpagina.  De prijs hangt af van wat je wil laten doen, en hoeveel filler er nodig is voor je behandeling. We zijn transparant over de kosten. We vertellen je altijd vooraf wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf.

Rik
Rik
  • BIG: 69910659101

  • Cosmetisch arts

  • Huisarts

  • NIMEB Master

  • NVEG-lid

  • Snel een afspraak

Google Beoordelingen
4.9

NIMEB logo

Artikelen over fillers

Op onze nieuwspagina schrijven we vaker artikelen over behandelingen die wij bij Beautifier uitvoeren. Hieronder een overzicht van de filler artikelen die reeds verschenen zijn.

Profhilo

By |1 december 2019|

Profhilo hyaluronzuur huidverbetering Profhilo is een van de nieuwste ontwikkelingen op huidverbeteringsgebied. Profhilo is puur hyaluronzuur, dat als skinbooster met injecties in de huid wordt ingebracht. Deze

Kaaklijn verstrakken met fillers

By |13 oktober 2019|

Kaaklijn verstrakken met fillers bij Beautifier Limburg Een strakke kaaklijn geeft een jeugdige en frisse look, en is erg bepalend voor je uitstraling. Veel mensen zijn

Hele fijne arts Rik die ook luistert naar wat je wil en de ervaring prettiger maakt! Zeker een aanrader
Lisa M
22:37 27 Jun 20
Super service en goede kwaliteit. Precies gekregen waar ik voor ging, zeker een aanrader!
Dionne Pereboom
16:26 08 Apr 18
Ik heb de behandeling door Rik als zeer professioneel en aangenaam ervaren. Hij legt geduldig de opties en de procedure uit. "Liever iets minder dan iets te veel" en dat gaf me een veilig gevoel.... Ben al meerdere keren geweest en altijd happy naar buiten gegaan met een zeer natuurlijk ogend resultaat.Lees meer
c kuypers
13:54 04 Aug 20
Super tevreden over Beautifier. Rik is een zeer vriendelijke arts die goed met je overlegt over de wensen en wat er mogelijk is bij lipfillers. Het resultaat is prachtig. Hier kom ik absoluut terug!
Claudine Moens
08:38 23 Dec 19
Zeer deskundig en accuraat bij het zetten van permanente make-up. Top 👌
Ilona Timmer
22:46 17 Dec 19
I got an amazing treatment, great service, everything was perfect.
Isabela Bonani
10:52 18 Jul 19
Hartelijke welkom. Professionele houding. Mijn wenkbrauwen en wimpers zien er heel mooi uit, terwijl ik normaal gesproken vrij kritisch ben.
Alla Ozerova
12:19 08 Feb 20
Na veel zoeken terecht gekomen bij Beatifier voor een wing eyeliner. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en zag een mooi ingerichte omgeving. Van te voren duidelijke instructies gehad en laten zien... wat voor catastrofe achter is gelaten door een voorgaande poging tot PMU eyeliner bij een andere locatie. 2 uur later een prachtig resultaat gekregen en ik hoef niet meer te kijken naar het foutje wat ik heb gemaakt vroeger. Ze heeft ontzettend veel moeite gedaan om alles zo ver mogelijk op te knappen, en legde ook continue uit wat haar volgende stappen waren. Om de tijd een check met de spiegel. En achteraf toekijken naar het prachtige resultaat. Ik ben ZEER tevreden dat ik hier ben terecht gekomen. En kan het zeker aan iedereen aanraden. Tot snel! 😁😁Lees meer
Ms. Serpentarius
18:45 23 Jun 20
Zeer professioneel! Mooi resultaat ben nu al paar keer bij Linde geweest. Echt een aanrader, je zult tevreden de deur uitlopen
naatje89 .
12:50 13 Sep 19
Super! Goed geadviseerd en fijne sfeer, precies wat ik wou!
Val
19:18 20 Aug 18
Love it! Eerlijke mensen die goed in hun vak zijn.
olga stratienko
18:55 20 Aug 18
Als je iets aan je uiterlijk wilt laten verbeteren, wil je dat het liefst bij een betrouwbare kliniek. Open, transparant en een prettige sfeer zijn heel erg belangrijk voor mij en dat vond ik bij... Beautifier.Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Rik (cosmetisch arts) en kreeg eerlijk en deskundig advies. Ook een goede nabehandeling was vanzelfsprekend. Ik kan t iedereen aanraden.Lees meer
diana mennen
20:45 14 Dec 18
Ik ben heel blij met het resultaat en ik heb heel goed advies gekregen!
Kim Custers
11:14 25 May 19
Ik deed wat research alvorens ik bij Beautifier terecht kwam. De prijs is zeker marktconform. Het verschil zit hem in de persoonlijke benadering. Eerst werd er de tijd genomen om te ontdekken wat ik... echt wilde. Advies, nabehandeling werd uitvoerig besproken. De behandeling was zo goed als pijnloos. Dit heeft zeker te maken met het geduld dat hij toont. Mijn behandeling werd zelf in 2 keer gepland om het beste resultaat te bereiken. De luxueuze uitstraling van de zaak is zeker een bonuspunt.Lees meer
Kim Zeevaert
08:32 05 Jan 20
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Ontzettend blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar! En ook nog gratis baby tips gekregen haha!
Kyra Vrijens
13:16 21 Aug 20
PMU microbladed wenkbrauwen TOPLocatie prachtigUitvoering door een zeer professioneel, toegankelijk en geweldig persoon.Je voelt je direct op je gemak bij Nina.Er word goed naar je wensen... geluisterd en worden ook absoluut na wens uitgevoerd.Ik ben een zeer tevreden klant die met een glimlach en een ervaring rijker terug kijkt op deze twee behandelingen. BEDANKT NINALees meer
Daniëlla Mo
17:36 14 Jun 19
Allereerst: de locatie. Een statig pand aan de rand van Maastricht. Prachtig om zo verwelkomd te worden. Linde begeleidt me door de gangen, waar allerlei creatievelingen zich gevestigd hebben.... Binnengekomen bij Beautifier voel ik een frisse rust. Linde heeft me een nieuwe peeling aangeraden. Een licht-tintelende behandeling die me na een week een compleet nieuwe frisse huid geeft. Als extraatje heb ik de lash-lift geboekt, hier heb ik bijna 2 maanden profijt van. Het scheelt me de helft van de tijd 's ochtends. Perfecte service en fijne sfeer.Lees meer
Sarah Leonora
17:33 20 Aug 18
Heel blij met mijn permanente eyeliner, dankzij Linde van Beautifier!
Jennifer Van den boorn
18:18 05 Nov 18
Dankzij Linde heb ik de mooiste wenkbrauwtjes ooit! Super gezellige sessies.
Lio de Bock
18:55 05 Nov 18
Ik vindt het geweldig , heel goede voorzorgsmaatreglen ivm corona. En zo als altijd werd ik met een brede glimlach ontvangen. Linde bedankt , voor het vakwerk wat je weer heb geleverd van mijn... PMU wenkbrauwen. Ik zou het iedereen aanraden , Linde jíj bent een vakvrouw, en een hele spontane vrouw. Nogmaals bedankt Linde 😀Lees meer
Mieke Habets
10:54 14 May 20
Wat een fijne behandeling heb ik achter de rug! Allereerst een geweldige ontvangst met duidelijke uitleg inclusief alle voors en tegens. Daarna besproken welke wenkbrauwen en eyeliner er bij mij... past. Zag best tegen de behandeling op maar door Linde werd ik op mijn gemak gesteld en erdoorheen gepraat. Erg fijn! Beautifier kan ik iedereen aanraden. Kortom: mensen die weten waar ze mee bezig zijn!!! 👍👌Lees meer
Jeannette van Muijden
13:30 14 Jan 19
Prachtig resultaat! Ik heb wenkbrauwen, eyeliner en lippen laten doen bij Linde. Heel mooi resultaat! Mooie ruimte, goede sfeer en professioneel advies. Echte aanrader.
Floor Duchateau
21:55 18 Jan 19
Bij Beautifier neem ik altijd de Lash Lift behandeling, met permanente mascara, en ik ben daar erg tevreden over! Ik heb het tot nu toe vier keer laten doen en iedere keer ben ik weer tevreden met... het resultaat. De ruimte waar de behandeling wordt uitgevoerd is mooi en schoon en er wordt ook op een verantwoorde manier omgegaan met de producten. Linde is heel vriendelijk en gezellig, maar ze blijft ook professioneel, een goede combinatie! Ik kom graag terug bij Beautifier en ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan!Lees meer
Nadine Vos
15:38 24 Aug 18
Helemaal top en super tevreden. Linde is spontaan, lief en hartelijk en daarnaast erg professioneel. Ze werkt secuur en neemt alle tijd voor je. Het resultaat is geweldig. Ook de nabehandelingen... worden met zorg uitgevoerd. Linde gaat net zolang door totdat zij en de klant tevreden zijn. De behandelruimte oogt fris, hygienisch en gezellig.Linde denkt goed met je mee en geeft vakkundig advies. Je voelt je meteen in goede handen.Voor mij een vast adres! Linde hartstikke bedankt weer en tot snel!Liefs Joke 🌹Lees meer
Sjneppie Gmail
19:18 01 Feb 19
Top kliniek. Persoonlijke benadering, enthousiasme, goede informatie vooraf en uiteindelijk een topresultaat. Professionals die weten wat ze doen.
Olga van Muijden
18:51 20 Aug 18
Vakkundige mensen, die aandacht hebben voor je persoonlijke wensen en goed adviseren ??
Eljada van Muijden
14:17 04 Apr 18
Professioneel, hygiënisch en betrouwbaar. Erg blij met mijn pmu-wenkbrauw.
Sanne Van Brussel
11:02 23 Aug 18
Zowel bij Linde als bij Rik geweest. Fijne, vriendelijke, zeer professionele mensen/salon. Zeker aan te raden. De locatie en prijzen zijn ook een pluspunt.
Marloes van Well
10:39 09 Jan 20
Bijzonder goede ervaring met hun persoonlijke aanpak en perfectie! Top!
Marijke Terpstra
17:24 19 Aug 19
Ik ben een tijdje geleden bij Linde gekomen voor een BB-glow behandeling. Dit was bij voor mij erg goed bevallen. Linde is heel erg professioneel maar daarbij ook erg lief en aardig. Nu ben ik voor... een andere behandeling namelijk: undereye enlightment. Dit is voor donkere kringen onder de ogen. ECHT EEN AANRADER!!!! doet geen pijn en het resultaat mag er zeker wezen!!! Dus dames met donkere kringen onder de ogen, dit is echt top en je bent er voor een aantal jaren vanaf!!Lees meer
Fenna Geenen
21:19 22 Dec 19
Goed ontvangst, en goed advies.. Zeer zeker een aanrader.
Kirsten Zimmer
15:28 04 Jan 20
Professionele, hygiënisch werkende en vooral vriendelijke meid! Zelf de combi brows behandeling laten doen, tevreden! Ik kom hier graag terug.
Sylvana Frijns
10:59 03 Jun 20
Als iedereen een bezoekje aan Beautifier zou brengen, zou de wereld er een stuk mooier uitzien ??? Top behandeling op een prachtige locatie, een absolute aanrader!
Maartje van Riet
19:32 20 Aug 18
PMU microbladed wenkbrauwen TOPLocatie prachtigUitvoering door een zeer professioneel, toegankelijk en geweldig persoon.Je voelt je direct op je gemak bij Nina.Er word goed naar je wensen... geluisterd en worden ook absoluut na wens uitgevoerd.Ik ben een zeer tevreden klant die met een glimlach en een ervaring rijker terug kijkt op deze twee behandelingen. BEDANKT NINALees meer
Daniëlla Mo
17:36 14 Jun 19
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wat is dit mooi. Tot over 6 tot 8 weken 😉 Linde legt de behandeling duidelijk uit. Zeer... tevreden.Lees meer
jolanda smeets
10:03 25 Aug 20
Mijn brows zijn nu altijd #onfleek! Thanks Beautifier!!
Caroline Potter
18:33 03 Apr 18
Super goede service, erg proffesioneel. Je krijgt waar voor je geld. Tevens wordt bij iedere behandeling je uitgelegd wat er precies gaat gebeuren waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan
Karin Wijts
11:04 04 Sep 18
Vakkundige en lieve mensen, die aandacht hebben voor je persoonlijke wensen en goed adviseren 😀👍
Studio Eljada van Muijden
16:14 29 Aug 20
Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen bij beautifier. Er wordt rekening gehouden met de klant, er wordt geluisterd naar de wensen en er wordt professioneel advies gegeven. Ze weten duidelijk... waar ze het over hebben. Hele prettige behandelingen en een prachtig resultaat. Dankjewel!Lees meer
Nina Cremers
17:18 24 Oct 19
Voor de eerste keer een Lash Lift laten doen. Werd zeer goed geïnformeerd bij binnenkomst over de behandeling en kreeg vooraf een duidelijke e-mail met richtlijnen omtrent Covid-19. Ben zeer tevreden... over het resultaat en kom zeker terug. Tip: gebruik de bel naast de deur en niet de grijze intercom!Lees meer
Ankie Hameleers
12:48 19 Jun 20
Ben er al een paar keer geweest en telkens weer de vriendelijke open en eerlijke adviezen.. dus een echte aanrader. ook voor komend jaar weer mijn verwen tripje naar maastricht
A Schuurman
22:21 12 Dec 19
I was very insecure about my skin and had tried everything. Someone had told my about microneedling at Beautyfier so I tried it. I have to say that this is the first time I can go outside without my... usual layers of make up. It has really changed my life. Thank you Linde.Lees meer
Rianne Woothuis
12:13 25 Sep 18
Zeer tevreden! Mijn huid is echt verbeterd en werd ontzettend goed geholpen, dankjewel!!
Kim van Loenhout
07:16 28 Aug 18
I got an amazing treatment, great service, everything was perfect.
Isabela Bonani
10:52 18 Jul 19
Zowel bij Linde als bij Rik geweest. Fijne, vriendelijke, zeer professionele mensen/salon. Zeker aan te raden. De locatie en prijzen zijn ook een pluspunt.Super tevreden over mijn wenkbrauwen!!!!!!
Marloes van Well
21:03 21 Feb 20
Gastvrij, professioneel, schitterende salon, secuur, goede uitleg, vragen worden snel beantwoord, goede nazorg, zeer tevreden.
Neeltje vanbeers
16:27 06 Nov 18
Eindelijk iemand die mijn litteken in mijn wenkbrauw heeft weten te maskeren. Door de microblade methode. Mijn wenkbrauwen zijn nog nooit zo symmetrisch geweest!
Isabella Soons
14:09 04 Apr 18Go to Top