Lash lift wimperbehandeling bij Beautifier Limburg

Met een lash lift en/of semi-permanente mascara behandeling bij Beautifier in Maastricht zien je wimpers er altijd stralend en op zijn best uit. Met een natuurlijk effect, want een lash lift is zonder valse wimpers. Wake up with make-up! Op deze pagina zal ik je wat meer uitleggen over hoe een lash lift en semi-permanente mascara in zijn werk gaat, en wat je kunt verwachten. Heb je toch nog andere vragen? Je kunt me ze gerust mailen, en ik beantwoord ze graag!

Wat is een lash lift?

Een lash lift is een wimperbehandeling, waarbij de eigen wimpers tijdens een behandeling met behulp van siliconen pads gelift en gekruld worden. Er komen geen valse wimpers of wimperextensions aan te pas. Anders als bij lash extensions is het verloop natuurlijk en zullen er geen gaatjes in de wimpers ontstaan. De Lash lifting behandeling wordt gecombineerd met een verzorgende keratine behandeling voor de wimpers. Hierdoor is de behandeling niet schadelijk voor de wimpers, en zal de conditie van de wimpers zelfs verbeteren. Een wimper cyclus heeft over het algemeen een duur van 8 weken. In deze periode vernieuwen jouw wimpers zich. De lash lift behandeling heeft geen effect op de nieuwe wimperhaartjes. Hierdoor neemt het effect van de lash lift geleidelijk af.

Welk merk gebruiken jullie voor een lash lift wimperbehandeling?

Beautifier heeft gekozen voor het merk LashCurla van Maxelle. Binnen deze productlijn wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en efficiëntste technieken. Dit om een prachtige krul in de natuurlijke wimpers aan te kunnen brengen. Met een effect dat wekenlang aanhoudt. Dit resultaat blijft tot wel 8 weken zichtbaar. Dit is dit afhankelijk van de conditie van jouw wimpers tijdens de behandeling. Ook draagt de timing binnen jouw wimper cyclus bij aan de houdbaarheid van de lash lift.

Hoe gaat een lash lift wimperbehandeling?

Lash Curla maakt gebruik van monodosissen, dit betekend dat de verschillende vloeistoffen apart verpakt zijn. Dit komt de kwaliteit van het product ten goede en voorkomt oxidatie. Binnen de Lash Curla behandeling worden 3 verschillende vloeistoffen ingezet. De duur van de behandeling hangt af van de natuurlijke wimper. Bij Beautifier plannen we een uur voor je in, zo hebben we alle tijd om jou volledig in de watten te leggen!

Voorbereiding voor de lash lift

 • Alle oogmake-up wordt verwijderd met olievrije make-up reiniger
 • De wimpertjes worden zorgvuldig gekamd met een speciaal borsteltje
 • De onderste wimpertjes worden afgeplakt met speciale tape. Bij Beautifier gebeurd dit met een comfortabel oogmaskertje
 • Er wordt bepaald welke maat siliconen pad gebruikt zal worden voor een optimale krul. Er is keuze uit 3 maten, S, M en L. Keuze is afhankelijk van de lengte van de natuurlijke wimpers
 • De siliconen pads worden met bonder op het ooglid aangebracht. Dit gebeurd zo dicht mogelijk bij de wortel van de wimper haartjes
 • Na het plaatsen van de pad op het ooglid, worden de wimperhaartjes over de pad heen geplaatst met een isolater. Dit gebeurd heel precies, zodat de haartjes in een perfecte vorm komen te staan

Lash lift: Stap 1

 • De eerste vloeistof is de curl solution, deze wordt aangebracht op de wimpers. Dit gebeurd van de haar wortel tot ongeveer de helft van de wimper haartjes
 • De inwerktijd is afhankelijk van de wimperdichtheid en structuur van de haartjes. Deze kan uiteen lopen van 7 tot 13 minuten
 • Na de inwerktijd wordt de overtollige solution verwijderd met een vochtig wattenstaafje
 • Waarna wordt overgegaan naar stap 2

Lash lift: Stap 2

 • De 2e vloeistof is de neutralizer. Deze wordt op dezelfde wijze aangebracht als de curl solution
 • De inwerktijd van deze vloeistof varieert tussen de 5 en 6 minuten
 • Na de inwerktijd wordt de vloeistof verwijdert met vochtige wattenstaafjes

Optioneel

Het is optioneel om na lash botox de wimpers tevens te laten verven. Dit is aan te raden bij wimpers die licht van kleur zijn. Dit om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Mocht je van deze optie gebruik willen maken, dan gebeurd dit tussen stap 2 en stap 3 in.

Lash lift: Stap 3

 • De 3e vloeistof die ingezet wordt tijdens de lash lift behandeling is de lash botox. Dit is geen echte botox zoals voor rimpels gebruikt wordt. Het is een keratine houdend serum, die een positief effect heeft op de conditie van de wimper haartjes
 • Na het aanbrengen van dit serum worden de wimpertjes losgemaakt van de siliconen pads
 • Hierna worden de pads van de oogleden verwijderd

Wanneer je gekozen hebt voor de combinatie behandeling met semi-permanente mascara, is dit het moment waarop de semi-permanente mascara aangebracht wordt.

Lash Lift wimperbehandeling

Links onbehandeld – Rechts na een lash lift

Wat is een behandeling met semi-permanente mascara?

Lash lifting is perfect te combineren met onze semi-permanente mascara. Daarom heeft Beautifier ervoor gekozen om Maxcara als semi-permanente mascara te gebruiken. Dit is een lashcoating met microscopische vezels. Deze coating geeft hetzelfde effect als mascara, maar dan wekenlang, waterproof en loopt niet uit! Het effect van semi-permanente mascara blijft ongeveer 3 weken zichtbaar. Het alternatief voor wimper extensions dat volume, lengte en kleur biedt!

 • 100% waterproof
 • pijnloze behandeling
 • 30 minuten behandeling
 • vervaagt vanzelf, hoeft niet naderhand verwijderd te worden
 • nooit meer uitlopende mascara, zelf niet in de sauna, tijdens sporten of in het zwembad

Het is geen noodzaak om, voorafgaand aan een semi-permanente mascara behandeling, een lash lift in te plannen. Semi-permanente mascara is ook een optie zonder dat je de wimpers op deze wijze hebt laten behandelen. Wel is het effect natuurlijk optimaal, wanneer je beide behandelingen combineert.

Welke nazorg adviezen zijn er na een lash lift behandeling?

Omdat je zo lang mogelijk plezier wilt hebben van je lash lift en semi-permanente behandelingen, is het raadzaam een aantal adviezen op te volgen.
De eerste 24 uur na de behandeling raden wij je aan om rekening te houden met het volgende:

 • Wimpers niet nat laten worden
 • Vermijd hete douches en sauna’s
 • Niet gaan zwemmen
 • Het haar niet wassen, gebruik  van shampoo en conditioner, make-up, creme en oogserums op de wimpers/ogen kunnen de kleur verzwakken en de lash lift ontspannen.
 • Wrijf niet over de wimpers en speel er niet mee.
 • Gebruik het liefst alleen make-up producten en make-up removers op waterbasis. Vermijd oliehoudende producten.

Dus na de eerste 24 uur kun je gewoon weer zwemmen, sporten, en make-up gebruiken!

Wat kost een lash lift of semi-permanente mascara behandeling?

Een lash lift wimperbehandeling met wimper tinting kost €59. Wil je de lash lift combineren met semi-permanente mascara? Dat kan voor €69.

Beautifier kliniek Maastricht in Withuishof

Beautifier kliniek Maastricht

Beautifier Maastricht is gevestigd in de Withuishof aan de Bergerstraat in Maastricht, Limburg. In onze kliniek kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals permanente-make-up, botox, fillers, huidverbetering, en lash lift. Linde is in ons cosmedisch centrum allround gespecialiseerd in wimperbehandelingen. Zij heeft ruim 17 jaar ervaring in de visagie, waarmee zij een groot esthetisch inzicht heeft vergaard. Je kunt bij haar terecht voor permanente make-up, huidverbetering en wimperbehandelingen. Ze laat zich regelmatig bijscholen in de laatste trends. Binnen Beautifier Maastricht werken wij uitsluitend volgens de strenge eisen van het landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid, welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid.

LINDE
LINDE
Allround beauty specialist
 • 17 jaar ervaring in visagie

 • Maxelle gecertificeerd

 • Snel een afspraak

Google Beoordelingen
4.9.