PhiBrows

PhiBrows PMU bij Beautifier Limburg

PhiBrows permanente wenkbrauw make-up laten zetten in Limburg? Het kan bij Beautifier in Maastricht! Beautifier is namelijk gespecialiseerd in de PhiBrows microblading methode voor je wenkbrauw PMU. Heb je dunne of slecht zichtbare wenkbrauwen, en wens je juist een sprekende oogopslag? Dan is deze permanente make-up techniek perfect voor jou! Ook wanneer je niet helemaal tevreden bent over de vorm van je wenkbrauwen, is een PhiBrows PMU behandeling de ideale oplossing. In dit nieuwsbericht zal ik je uitleggen wat PhiBrows precies is, en wat het voor jouw uitstraling kan doen. Op onze website kun je veel meer lezen over de specifieke permanente make-up behandelingen. En als jij nog vragen hebt die niet beantwoord worden in dit artikel, mag je me altijd mailen.

PhiBrows techniek

PhiBrows is een speciale manuele microblading techniek voor het plaatsen van permanente wenkbrauw make-up. Tijdens de behandeling worden er met Phi pigmenten kleine streepjes in de huid geplaatst met behulp een microblade hand tool. Deze streepjes simuleren haartjes (hairstrokes). De hairstrokes worden met de natuurlijke haargroeirichting van je wenkbrauw mee geplaatst. Zo ontstaat er een natuurlijk en realistisch ogend resultaat. Haartje voor haartje wordt de wenkbrauw langer, breder of enkel voller en strakker van vorm gemaakt.
PhiBrows is de marktleiders op het gebied van deze techniek. Specifiek voor PhiBrows is de wijze waarop de wenkbrauwvorm wordt bepaald, dit gebeurd op basis van de golden ratio, ook wel Phi 1.618 genoemd.

Waarom PhiBrows bij Beautifier Maastricht?

Bij Beautifier is Linde officieel gecertificeerd PhiArtist. PhiBrow artist wordt je niet zomaar, dit is een titel die je echt moet verdienen. Na een intensieve training van een PhiBrow master, volgt een traject van ongeveer 6 maanden. Binnen deze 6 maanden doorloop je als aankomend PhiArtist 12 levels. De levels worden afgesloten met een examen. Wanneer het laatste examen succesvol is afgerond ontvangt de leerling de status van PhiBrow artist. Je bent daarom zeker in goed getrainde handen wanneer je plaatsneemt in de behandelstoel van een PhiBrow artist!
Bij Beautifier kun je terecht voor alle technieken op het gebied van permanente make-up, wij zijn allround geschoold. Elk consult start met een persoonlijke intake. Tijdens deze intake bespreken we jouw wensen en de daarbij meest passende mogelijkheden. Mocht PhiBrows niet de meest geschikte techniek voor jouw huidtype blijken te zijn, hoeven wij niet teleur te stellen. Dit omdat we alle technieken beheersen en jou dan alsnog met een prachtige wenkbrauw de deur uit kunnen laten gaan.

PhiBrows Linde in actie

Is PhiBrows microblading behandeling veilig?

Ja, een PhiBrows behandeling bij Beautifier is veilig. Beautifier is een door de GGD goedgekeurde kliniek. Dit betekend dat we enkel volgens de GGD richtlijnen werken. Alle pigmenten zijn CE-gecertificeerd en hypo-allergeen. De behandeling wordt uitgevoerd in een schone omgeving, er wordt enkel gebruik gemaakt van steriel verpakt werkmateriaal.

Wanneer is het eindresultaat van een PhiBrows behandeling zichtbaar?

Het uiteindelijke resultaat van de PhiBrows behandeling zal 42 dagen na de eerste afspraak zichtbaar zijn. De microblading procedure bestaat in totaal uit 2 behandelingen, verspreid over een periode van 6-8 weken. De kleur van het geplaatste pigment kan de eerste 5-7 dagen na de behandeling als extreem donker ervaren worden. Houdt er rekening mee dat in de genezing de kleursterkte ongeveer 40% zal afnemen. Probeer dan vooral niet zelf pigment te verwijderen en wacht geduldig een week af tot de wenkbrauwen geheeld zijn, zodat de kleur kan vervagen.

Hoe verloopt het genezingsproces?

Phi brows emotions healing proces

Wat houdt de PhiBrows nabehandeling in?

Tussen de 6 en 8 weken na de eerste behandeling, volgt de touch-up behandeling. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gecorrigeerd waar nodig. Dit is noodzaak omdat tijdens de genezing ongeveer 10%-15% van de gezette hairstrokes verloren zullen gaan.

Hoe lang blijft het resultaat van een PhiBrows behandeling mooi?

Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 12 tot 18 maanden mooi. De fijne haartjes beginnen dan te verdwijnen, maar de vorm is nog goed te zien. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Hoe lang het pigment blijft zitten, is onder meer afhankelijk van het huidtype. Een touch-up behandeling van je PhiBrows is altijd mogelijk. Het advies is om dit elke 12 tot 18 maanden te doen.

Resultaten PhiBrows PMU behandeling bij Beautifier

Resultaat voor en na foto PhiBrows microblading
Voor en na foto Phibrows microblading Beautifier

Wat kost een PhiBrows behandeling bij Beautifier Maastricht?

Een PhiBrows behandeling kost bij Beautifier Maastricht €299,-. Deze prijs is inclusief 1 nabehandeling.

Beautifier kliniek Maastricht in Withuishof

Beautifier kliniek Maastricht

Beautifier Maastricht is gevestigd in de Withuishof aan de Bergerstraat in Maastricht, Limburg. In onze kliniek kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals permanente-make-upbotoxfillers, huidverbetering, en lash lift. Linde is in ons cosmedisch centrum allround gespecialiseerd in permanente make-up. Zij heeft ruim 17 jaar ervaring in de visagie, waarmee zij een groot esthetisch inzicht heeft vergaard. Zij is bovendien PMU en microblading trainer. Je kunt bij haar terecht voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Alleen al voor je wenkbrauwen kun je voor maar liefst 5 verschillende technieken terecht. Linde beheerst zowel manuele (microblading en microshading) als machinale technieken. Ze laat zich regelmatig bijscholen in de laatste trends. Binnen Beautifier Maastricht werken wij uitsluitend volgens de strenge eisen van het landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid, welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid.

LINDE
LINDE
PMU specialist/trainer
  • PMU Trainer

  • 17 jaar ervaring in visagie

  • PhiBrow Artist

  • Altijd binnen twee weken terecht

Google Beoordelingen
4.9

PhiBrows logo Linde.