Logo Beautifier

Reviews van onze klanten

Bij Beautifier zijn wij trots op ons werk. Maar nog belangrijker is wat onze klanten van een bezoek aan Beautifier vinden. Met uitdrukkelijke toestemming van onze klanten publiceren wij hier onze Facebook en Google Reviews. Zelf een review schrijven kan via deze link.

Katrijn C.
Katrijn C.
15:14 13 Jun 21
De zeer persoonlijke en huiselijke aanpak sprak me direct aan. Verder kreeg een heel duidelijke uitleg van Rik. Hij bespreekt samen met jou je wensen en vertelt je wat hij wel of niet zou doen (zonder dat het pusherig aanvoelt). Ik zou het zeker aanraden
Helene M
Helene M
09:02 11 Jun 21
Heel fijne ervaring bij Linde zoals altijd: ze neemt zorgvuldig de tijd om alles door te nemen, en werkt heel nauwkeurig. Je voelt je direct op je gemak en je krijgt eerlijke feedback over wat wel en niet werkt voor jouw gezicht. Top!
Hope Happiness H.
Hope Happiness H.
15:31 18 May 21
Altijd fijn om bij Linde in de behandelstoel te liggen. Ik ben heel blij met de tot in perfectie gezette permanent make-up, Linde werkt super secuur en neemt haar tijd om de hele behandeling volledig naar je wens te maken. Nogmaals super bedankt voor de super service!
Sharon Van W.
Sharon Van W.
11:37 18 May 21
Ik heb inmiddels de wenkbrauwen , eyeliner en lippen door Linde laten doen en ben zeer tevreden . Ik krijg er ook veel complimenten over dat het heel netjes gedaan is .
Tess
Tess
18:01 12 May 21
Dikke aanrader, ben helemaal blij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen zijn super mooi geworden, en voelde me helemaal op mijn gemak tijdens de behandeling
Hélène R.
Hélène R.
12:20 08 May 21
Vakkundige en prettige benadering .Resultaat was uitstekend .
Linda P.
Linda P.
11:59 06 May 21
Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg en professionele behandeling op een prachtige locatie.
Tim R.
Tim R.
15:17 23 Apr 21
Top advies en goede service. Dokter Rik is een echter professional, wat hem onderscheidt van veel andere ‘beauty beunhazen’ in de regio.
Petra T.
Petra T.
10:15 20 Apr 21
Gisteren bij Linde mijn eyeliner laten bijwerken / corrigeren. Het resultaat tot nu toe is heel mooi. Voor mij niemand anders meer 😉. Bedankt voor je goede advies, en fijne pijnloze behandeling!
Petra B.
Petra B.
17:47 09 Apr 21
Het ontvangst is super,ze stelen je gerust,leggen alles perfect uit tot in de puntjes en ook na nabehandeling uit super
Agnita C.
Agnita C.
13:09 08 Apr 21
Ben zeer tevreden. Word goed na je geluisterd, goed advies. En ze nemen de tijd voor je. Mag altijd bellen als je vragen heb. In het begin ook wel eens een 2de afspraak gemaakt om Rik te laten kijken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Mijn zus en ik komen nu zeker 2 jaar bij ze. En dit komt door de goeie en leuke service .
Cecile K.
Cecile K.
15:18 29 Mar 21
De professionele website trok mij als eerste al over de streep om een behandeling te ondergaan. Na een informerend gesprek omtrent mijn wensen en de deskundige kijk van Linde, had ik er het volste vertrouwen in. Geroutineerd en nauwkeurig ging ze heel ontspannen te werk, waarna het resultaat precies was zoals ik het mij had voorgesteld: op een natuurlijke manier een beetje ondersteuning toevoegen. Kortom, ik kom graag nog een keertje terug en zal Beautifier zeer zeker bij iedereen gaan aanbevelen.
Julie G.
Julie G.
11:56 28 Mar 21
Super blij met het resultaat van de lash lift en erg vriendelijke service!
Dymphy/Contekst
Dymphy/Contekst
12:46 25 Mar 21
Topbedrijf. Linde is een echte expert op het gebied van PMU, zeer vakkundig en professioneel. Geeft ook heel goed advies. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig geworden dankzij haar inzicht en skills. Ook prettige communicatie en alles rond de afspraak goed geregeld. Aanrader👌
Shida B.
Shida B.
13:11 21 Mar 21
Was weer een gezellige ervaring met een prachtig resultaat! Linde is een topper!
Studio Eljada van M.
Studio Eljada van M.
18:40 20 Mar 21
Vakkundige en lieve mensen, die aandacht hebben voor je persoonlijke wensen en goed adviseren
Michelle P.
Michelle P.
18:17 20 Mar 21
Super consult gehad! Hij luistert goed en weet precies wat je wilt. Ik ga me zeker hier laten behandelen!!
Eshley H.
Eshley H.
11:59 18 Mar 21
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet en meegenomen naar 1 van de behandeling kamers. Super mensen die hier werken. Het is hier Gezellig &Hygiënisch!!!!! De behandelingen worden top fijn uitgelegd. Kortom; this is the place to go!!!!
Suzie H.
Suzie H.
20:39 17 Mar 21
Voor de derde mijn wenkbrauwen laten bijwerken! En iedere keer super tevreden!Kan er weer een jaar tegen aan! Bedankt Linde.
Daniella W.
Daniella W.
16:43 16 Mar 21
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen geweldig resultaat echt een aanrader SUPER
Peggy van de W.
Peggy van de W.
11:08 14 Mar 21
Fijn open en eerlijk gesprek over mogelijkheden en verwachtingen! Zelfs tijd en ruimte voor de eerste behandeling na de intake!
Nancy Van V.
Nancy Van V.
16:20 09 Mar 21
Ben super tevreden bij Linde geweest voor permanente make up wenkbrauwen 1 woord perfect gedaan
walter van den H.
walter van den H.
20:45 07 Mar 21
Op 5 Maart steelwratjes laten verwijderen. Ik had er een stuk of vijftig,waaronder ook een paar grote.Doordat Linde gewoon met me bleef praten, kon ik het makkelijker verdragen. Het was geen pretje maar wel de moeite waard. Zelf woon ik in Landgraaf,de volgende keer weet ik waar ik zijn moet.Dankjewel voor de goede uitleg en behandeling
ellen N.
ellen N.
19:10 26 Feb 21
Prachtige locatie! Goed ontvangst! FijneGesprek! Professionele behandeling! Goede nazorg!Kortom super! Je kan het niet beter treffen!
Lisa M.
Lisa M.
18:33 23 Feb 21
Tweede keer hier geweest, Rik is een hele aardige man en ben heel blij met resultaat!
S V.
S V.
18:13 03 Dec 20
Very very happy with my new brows! Almost painless and very secure! Thank you Linde!
Samya
Samya
12:51 02 Dec 20
Zeer deskundig te werk gegaan. Ik werd goed op de hoogte gebracht van de voor en nazorg. Ook erg op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling
Nadine M.
Nadine M.
12:34 27 Nov 20
Gaan zeer deskundig en professioneel te werk. Zeker een aanrader.
Sharon Van W.
Sharon Van W.
12:15 18 Nov 20
Vandaag bij Rik geweest voor fillers. Ik ging er al met zweethanden naar toe omdat ik angstig ben voor naalden en dan vooral in het gezicht . Rik stelde mij eigenlijk al gerust door zijn rustige energie , wetend hij ook huisarts is en een duidelijke uitleg geeft over wat er gaat gebeuren . Hij begreep heel snel wat ik voor ogen had en gaf hier een passend advies op.Eenmaal in de stoel was ik al rustiger dan verwacht en de pijn kon je niet eens pijn noemen wat viel mij dit 100% mee ook dat hij steeds uitlegt wat er gaat gebeuren hielp enorm . Het resultaat mag er ook wezen het ziet er natuurlijk uit en maakt mijn gezichtsprofiel zoveel mooier . Dankjewel Rik en Linde door bij jullie beiden te zijn geweest ben ik zoveel zekerder over mijn uiterlijk 🤗
Sanne W.
Sanne W.
14:19 17 Nov 20
Het was een heel aangename ervaring.- Vriendelijk en aangenaam.- Duidelijk advies- Fijne aanpak van info tot uitvoering procedure
Anita G.
Anita G.
19:48 03 Nov 20
Ik heb powderbrows gezet bij Linde en ben super tevreden. Goed uitleg gehad over de behandeling en de nazorg. Linde zelf is heel open en spontaan. Kortom een top behandeling dankjewel Linde!
Angelique Haar en make U.
Angelique Haar en make U.
10:14 19 Oct 20
Rik weet precies waar hij het over heeft.De behandeling was erg prettig & mooi resultaat, ga zeker terug komen. Bedankt!ProfessioneelGoede hygiëneVriendelijkMooie locatie
Bianca de J.
Bianca de J.
14:52 09 Oct 20
Vriendelijk ontvangen. Alles werd goed uitgelegd. En natuurlijk super blij met het resultaat. Ik zou zeker mensen aanbevelen.
marianne R.
marianne R.
14:54 29 Sep 20
Buiten de mooie locatie, hartelijk ontvangen door een vakvrouw, die wist waarmee ze bezig was.Die ook luisterde naar de mens....en zijn verhaal.Alles werd heel duidelijk uitgelegd, ook n tweede keer vragen was geen probleem. Tactvol en sympatisch, zonder zich “ boven” de mens te stellen.
jolanda S.
jolanda S.
10:03 25 Aug 20
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wat is dit mooi. Tot over 6 tot 8 weken 😉 Linde legt de behandeling duidelijk uit. Zeer tevreden.
Kyra V.
Kyra V.
13:16 21 Aug 20
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Ontzettend blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar!En ook nog gratis baby tips gekregen haha!
c K.
c K.
13:54 04 Aug 20
Ik heb de behandeling door Rik als zeer professioneel en aangenaam ervaren. Hij legt geduldig de opties en de procedure uit. "Liever iets minder dan iets te veel" en dat gaf me een veilig gevoel. Ben al meerdere keren geweest en altijd happy naar buiten gegaan met een zeer natuurlijk ogend resultaat.
Liimox (.
Liimox (.
22:37 27 Jun 20
Hele fijne arts Rik die ook luistert naar wat je wil en de ervaring prettiger maakt! Zeker een aanrader
Ms. S.
Ms. S.
18:45 23 Jun 20
Na veel zoeken terecht gekomen bij Beatifier voor een wing eyeliner. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en zag een mooi ingerichte omgeving. Van te voren duidelijke instructies gehad en laten zien wat voor catastrofe achter is gelaten door een voorgaande poging tot PMU eyeliner bij een andere locatie. 2 uur later een prachtig resultaat gekregen en ik hoef niet meer te kijken naar het foutje wat ik heb gemaakt vroeger.Ze heeft ontzettend veel moeite gedaan om alles zo ver mogelijk op te knappen, en legde ook continue uit wat haar volgende stappen waren. Om de tijd een check met de spiegel. En achteraf toekijken naar het prachtige resultaat.Ik ben ZEER tevreden dat ik hier ben terecht gekomen. En kan het zeker aan iedereen aanraden. Tot snel! 😁😁
Ankie H.
Ankie H.
12:48 19 Jun 20
Voor de eerste keer een Lash Lift laten doen. Werd zeer goed geïnformeerd bij binnenkomst over de behandeling en kreeg vooraf een duidelijke e-mail met richtlijnen omtrent Covid-19. Ben zeer tevreden over het resultaat en kom zeker terug. Tip: gebruik de bel naast de deur en niet de grijze intercom!
Mieke K.
Mieke K.
07:27 11 Jun 20
Bij Beautifier geweest voor een botoxbehandeling. Erg fijn geholpen door Rik. Hij neemt ruim de tijd om de gewenste behandeling met je te bespreken en alles uit te leggen. Tevens kom je na 2 weken op nacontrole om zo nodig 'de puntjes op de i' te zetten. Dit gebeurt lang niet overal maar voor mij wel een plus!
Swannet L.
Swannet L.
14:13 03 Jun 20
Ik zag vaker mensen met mooie wenkbrauwen en ik wilde dit ook graag. Maar waar ga je dan naar toe en hoe kan ik hier vertrouwelijk over praten want dat vind ik belangrijk? En toen begonnen Linde en Rik. Mensen waar waar ik een onvoorwaardelijk vertrouwen in heb. Want dat heb ik nodig als het gaat om permanente make-up en/of fillers of Botox. Fijn dat jullie er zijn, ik kom graag bij jullie!
Sylvana F.
Sylvana F.
10:59 03 Jun 20
Professionele, hygiënisch werkende en vooral vriendelijke meid! Zelf de combi brows behandeling laten doen, tevreden! Ik kom hier graag terug.
Mieke H.
Mieke H.
10:54 14 May 20
Ik vindt het geweldig , heel goede voorzorgsmaatreglen ivm corona.En zo als altijd werd ik met een brede glimlach ontvangen.Linde bedankt , voor het vakwerk wat je weer heb geleverd van mijn PMU wenkbrauwen.Ik zou het iedereen aanraden , Linde jíj bent een vakvrouw, en een hele spontane vrouw.Nogmaals bedankt Linde 😀
debbie B.
debbie B.
09:24 08 May 20
Elke keer weer een professionele en warme benadering bij het bezoek van beautifier.. Zowel de eyeliner als de botox consulten verliepen zonder verkooppraatjes of addertjes onder het gras! Het is het eindje rijden vanaf roermond meer dan waard!
Cindy L.
Cindy L.
10:11 06 Apr 20
Je wordt goed geholpen, totdat je helemaal tevreden bent. goede service!
Iris B.
Iris B.
12:37 09 Mar 20
Wat een goede arts! Neemt echt de tijd om je alles deftig uit te leggen. En doet zijn werk erg nauwkeurig. Ik kom zeker terug. 😁
Marloes van W.
Marloes van W.
21:03 21 Feb 20
Zowel bij Linde als bij Rik geweest. Fijne, vriendelijke, zeer professionele mensen/salon. Zeker aan te raden. De locatie en prijzen zijn ook een pluspunt.Super tevreden over mijn wenkbrauwen!!!!!!
Alla O.
Alla O.
12:19 08 Feb 20
Hartelijke welkom. Professionele houding. Mijn wenkbrauwen en wimpers zien er heel mooi uit, terwijl ik normaal gesproken vrij kritisch ben.
Melanie Van W.
Melanie Van W.
18:29 29 Jan 20
Erg blij met mijn wenkbrauwen. Zeer professioneel gedaan!
Shida B.
Shida B.
13:17 24 Jan 20
Vandaag geweest voor mijn wenkbrauwen. Echt een supermooi resultaat!Linde is echt een toppertje en weet wat ze doet! Echt een aanrader...Shida
Kirsten Z.
Kirsten Z.
15:28 04 Jan 20
Goed ontvangst, en goed advies.. Zeer zeker een aanrader.
Claudine M.
Claudine M.
08:38 23 Dec 19
Super tevreden over Beautifier. Rik is een zeer vriendelijke arts die goed met je overlegt over de wensen en wat er mogelijk is bij lipfillers. Het resultaat is prachtig. Hier kom ik absoluut terug!
Fenna G.
Fenna G.
21:19 22 Dec 19
Ik ben een tijdje geleden bij Linde gekomen voor een BB-glow behandeling. Dit was bij voor mij erg goed bevallen. Linde is heel erg professioneel maar daarbij ook erg lief en aardig. Nu ben ik voor een andere behandeling namelijk: undereye enlightment. Dit is voor donkere kringen onder de ogen. ECHT EEN AANRADER!!!! doet geen pijn en het resultaat mag er zeker wezen!!! Dus dames met donkere kringen onder de ogen, dit is echt top en je bent er voor een aantal jaren vanaf!!
Ilona T.
Ilona T.
22:46 17 Dec 19
Zeer deskundig en accuraat bij het zetten van permanente make-up. Top 👌
A S.
A S.
22:21 12 Dec 19
Ben er al een paar keer geweest en telkens weer de vriendelijke open en eerlijke adviezen.. dus een echte aanrader. ook voor komend jaar weer mijn verwen tripje naar maastricht
naatje89
naatje89
12:50 13 Sep 19
Zeer professioneel! Mooi resultaat ben nu al paar keer bij Linde geweest.Echt een aanrader, je zult tevreden de deur uitlopen
Marijke T.
Marijke T.
17:24 19 Aug 19
Bijzonder goede ervaring met hun persoonlijke aanpak en perfectie! Top!
Marijke T.
Marijke T.
10:31 02 Aug 19
Ik schrijf nooit een aanbeveling maar vandaag maak ik een uitzondering! Uitzonderlijke aandacht en precisie bij het zetten van mijn eyeliner. Beautifier, bedankt, ik ben er erg blij mee!
Isabela B.
Isabela B.
10:52 18 Jul 19
I got an amazing treatment, great service, everything was perfect.
Daniëlla
Daniëlla
17:36 14 Jun 19
PMU microbladed wenkbrauwen TOPLocatie prachtigUitvoering door een zeer professioneel, toegankelijk en geweldig persoon.Je voelt je direct op je gemak bij Nina.Er word goed naar je wensen geluisterd en worden ook absoluut na wens uitgevoerd.Ik ben een zeer tevreden klant die met een glimlach en een ervaring rijker terug kijkt op deze twee behandelingen.BEDANKT NINA
Kim C.
Kim C.
11:14 25 May 19
Ik ben heel blij met het resultaat en ik heb heel goed advies gekregen!
Sjneppie G.
Sjneppie G.
19:18 01 Feb 19
Helemaal top en super tevreden. Linde is spontaan, lief en hartelijk en daarnaast erg professioneel. Ze werkt secuur en neemt alle tijd voor je. Het resultaat is geweldig. Ook de nabehandelingen worden met zorg uitgevoerd. Linde gaat net zolang door totdat zij en de klant tevreden zijn.De behandelruimte oogt fris, hygienisch en gezellig.Linde denkt goed met je mee en geeft vakkundig advies. Je voelt je meteen in goede handen.Voor mij een vast adres!Linde hartstikke bedankt weer en tot snel!Liefs Joke 🌹
Floor D.
Floor D.
21:55 18 Jan 19
Prachtig resultaat! Ik heb wenkbrauwen, eyeliner en lippen laten doen bij Linde. Heel mooi resultaat!Mooie ruimte, goede sfeer en professioneel advies. Echte aanrader.
Jeannette van M.
Jeannette van M.
13:30 14 Jan 19
Wat een fijne behandeling heb ik achter de rug!Allereerst een geweldige ontvangst met duidelijke uitleg inclusief alle voors en tegens. Daarna besproken welke wenkbrauwen en eyeliner er bij mij past.Zag best tegen de behandeling op maar door Linde werd ik op mijn gemak gesteld en erdoorheen gepraat. Erg fijn!Beautifier kan ik iedereen aanraden.Kortom: mensen die weten waar ze mee bezig zijn!!!👍👌
Suzie H.
Suzie H.
17:50 11 Jan 19
vandaag geweest om wenkbrauwen te laten. nu nog laten helen. Maar ben er al gewend. En dat wil wat zeggen. Helemaal happy!
diana M.
diana M.
20:45 14 Dec 18
Als je iets aan je uiterlijk wilt laten verbeteren, wil je dat het liefst bij een betrouwbare kliniek.Open, transparant en een prettige sfeer zijn heel erg belangrijk voor mij en dat vond ik bij Beautifier.Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Rik (cosmetisch arts) en kreeg eerlijk en deskundig advies. Ook een goede nabehandeling was vanzelfsprekend. Ik kan t iedereen aanraden.
Neeltje V.
Neeltje V.
16:27 06 Nov 18
Gastvrij, professioneel, schitterende salon, secuur, goede uitleg, vragen worden snel beantwoord, goede nazorg, zeer tevreden.
Lio de B.
Lio de B.
18:55 05 Nov 18
Dankzij Linde heb ik de mooiste wenkbrauwtjes ooit! Super gezellige sessies.
Jennifer Van den B.
Jennifer Van den B.
18:18 05 Nov 18
Heel blij met mijn permanente eyeliner, dankzij Linde van Beautifier!
Jennifer Van Den B.
Jennifer Van Den B.
15:08 31 Oct 18
Heel blij met mijn eyeliner! Super!
Rianne
Rianne
12:13 25 Sep 18
I was very insecure about my skin and had tried everything. Someone had told my about microneedling at Beautyfier so I tried it. I have to say that this is the first time I can go outside without my usual layers of make up. It has really changed my life. Thank you Linde.
Pieternel F.
Pieternel F.
06:16 10 Sep 18
Professioneel en persoonlijk. Echt een aanrader
Annemiek Miek P.
Annemiek Miek P.
05:48 05 Sep 18
Super vakvrouw
goede service
vriendelijk en duidelijke uitleg. luisterd goed naar je wensen. echt een aanrader
Karin W.
Karin W.
11:04 04 Sep 18
Super goede service, erg proffesioneel. Je krijgt waar voor je geld. Tevens wordt bij iedere behandeling je uitgelegd wat er precies gaat gebeuren waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan
Kim van L.
Kim van L.
07:16 28 Aug 18
Zeer tevreden! Mijn huid is echt verbeterd en werd ontzettend goed geholpen, dankjewel!!
Nadine V.
Nadine V.
15:38 24 Aug 18
Bij Beautifier neem ik altijd de Lash Lift behandeling, met permanente mascara, en ik ben daar erg tevreden over! Ik heb het tot nu toe vier keer laten doen en iedere keer ben ik weer tevreden met het resultaat. De ruimte waar de behandeling wordt uitgevoerd is mooi en schoon en er wordt ook op een verantwoorde manier omgegaan met de producten. Linde is heel vriendelijk en gezellig, maar ze blijft ook professioneel, een goede combinatie! Ik kom graag terug bij Beautifier en ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan!
Daniëlle S.
Daniëlle S.
20:24 11 Apr 18
Super professioneel!! Alles wordt duidelijk uitgelegd en hele goede nazorg!! Heel gezellige meid!! Top resultaat!
Floor Duchateau-de M.
Floor Duchateau-de M.
06:30 07 Apr 18
Professioneel en duidelijk veel ervaring in de cosmetica! Weet wat ze doet en doet dat top!
Blij met resultaat! �
Anuka I.
Anuka I.
22:04 05 Mar 18
Super mooi beauty salon:) zeker aanraden!
Sarah D.
Sarah D.
21:16 21 Feb 18
Goed geluisterd, sluitend advies, top resultaat. Een echte aanrader!
Eljada van M.
Eljada van M.
20:52 21 Feb 18
Een bijzondere ervaring in een prettige verzorgde omgeving en een vakkundige behandeling