Logo Beautifier

Reviews van onze klanten

Bij Beautifier zijn wij trots op ons werk. Maar nog belangrijker is wat onze klanten van een bezoek aan Beautifier vinden. Met uitdrukkelijke toestemming van onze klanten publiceren wij hier onze Facebook en Google Reviews. Zelf een review schrijven kan via deze link.

Nadine D.
10:34 14 Nov 21
Again excellent service! The welcoming is always very nice in a beautiful and relaxing venue. With excellent advise and help.Always nice to be in the professional hands of Linde.
isabell H.
11:28 11 Nov 21
Geweldige ervaring gehad bij Beautifier. Bij binnenkomt voelde ik mij zeer welkom. Ik ben geholpen door Linde voor PMU wenkbrauwen. Ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben we gekeken naar de vorm en kleur. Linde neemt echt de tijd voor een geweldig resultaat. Behandeling was vrijwel pijnloos en er is veel aandacht voor nazorg. Ik kijk uit naar het uiteindelijke resultaat.
Jose M.
12:25 10 Nov 21
Ik ben heel blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Eindelijk weer een gezicht als ik 's ochtends in de spiegel kijk.Linde is heel vakkundig, luistert goed naar je en weet wat bedoelt wordt met een natuurlijke uitstraling en handelt ook hiernaar.Chapeau.
Kris P.
11:07 10 Nov 21
Linde is geweldig! Zeer precies en kundig.Meer dan tevreden met mijn wenkbrauwen.
Shamira A
11:11 02 Nov 21
Linde heeft me heel erg goed geholpen. Ze liet me op mijn gemak voelen en heeft alles verteld wat ze ging doen. Ze heeft ook rustig de tijd genomen voor het tekenen etc. Ik heb geen op- of aanmerkingen. Mijn ervaring was top!
Mieke S.
09:03 26 Oct 21
Deskundige behandeling, zeer professioneel en klant gericht.
Sofie C.
17:51 14 Oct 21
Heel erg tevreden en happy met m’n lashlift! Prachtige, lange wimpers, dankzij de precisie van Yaniek. Vriendelijk en vooral professioneel salon, er wordt de tijd genomen om alles goed uit te leggen, en heel fijn ontvangst. Absoluut n aanrader, locatie is ook top! Ik kom beslist binnenkort weer terug!
Marion B.
17:13 01 Oct 21
een professionele vriendelijk behandeling met een goed advies. Blij met het resultaat
Janneke van D.
13:06 29 Sep 21
Linde is een topper! Ze gaat professioneel te werk, heeft kennis van zaken en zorgt daarnaast ook nog voor een prettige sfeer. Ik raad dit bedrijf absoluut aan.
Ciska S.
11:23 16 Sep 21
Voel mij enorm op mijn gemak. Wenkbrauwen een opknapbeurt gehad. Ben heel erg tevreden met het resultaat. Linde bedankt.
louise H.
10:43 03 Sep 21
Voor de eerste keer bij Beautifier geweest om een lashlift behandeling te ondergaan. Het resultaat was schitterend! Mijn dank is groot aan Yaniek.Het pand heeft een fantastische ligging en mooie uitstraling. Bij binnenkomst hartelijk en warm ontvangen door de dames. De behandelkamer zag er keurig en netjes uit en er wordt steriel te werk gegaan.Ik beveel deze kliniek dan ook ten zeerste aan!
Alessandra C.
11:20 31 Aug 21
Loved it and so happy with the way my brows came out! Linde is very professional, patient, and attentive to what I was wanting!
Miranda H.
19:52 21 Aug 21
Fijne ontvangst, goede uitleg, en uitstekend resultaat! Ik ga er graag terug
Carla Van N.
20:54 10 Aug 21
Linde is een vakvrouw, goed en eerlijk advies. Dank je wel.
I H.
13:50 03 Aug 21
Wat een lieve dame is Linde toch en ook haar collega!Wat hebben we een gezellig gesprek gehad tijdens mijn 'behandeling'en echt een top resultaat!precies wat ik wilde 🙂 ik ga hier zeker nog een keer terug komen, vooral voor de de leuke gesprekjes en de lieve damesen de professionele behandeling!Dankjewel <3
Francoise B.
10:49 01 Aug 21
Linde, heeft in overleg met mij want ik was toch wat bang. Mijn wenkbrauwen vakkundig, pijnloos, super mooi aangebracht. Ben meer dan tevreden, en ben blij dat ik getipt ben op ,beautyfier.
Mardoeka van B.
08:16 12 Jul 21
Kundige behandelingen, zeer vriendelijke beauty consulenten, breed aanbod (ook voor de onrustige huid). Ik ben een betere versie van mijzelf door de hulp van de medewerkers van Beautifier.
Meriam B.
20:20 08 Jul 21
Super vriendelijke ontvangst, met duidelijke en eerlijke informatie.
Ann-Sofie
09:58 02 Jul 21
Zeer kundige arts, zowel zijn vaardigheden als kennis zijn super. Je krijgt uitgebreid de tijd om al je vragen of twijfels te bespreken en voorafgaand aan de behandeling wordt alles tot in de puntjes uitgelegd. Daarnaast was het resultaat ook echt waar ik op gehoopt had! Je bent in de beste handen dus ik zou het zeker iedereen aanraden!
Joke D.
16:49 01 Jul 21
Zeer leuke ervaring. Je wordt op je gemak gesteld... er wordt meermaals gevraagd of alles goed gaat. Vriendelijke ontvangst, makkelijk bereikbaar en ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ik ben ook zeer tevreden met het resultaat btw! 😉 Ik kom zeker terug! 👌
Jeannette van M.
13:25 28 Jun 21
Wat een fijne behandeling heb ik achter de rug!Allereerst een geweldige ontvangst met duidelijke uitleg inclusief alle voors en tegens. Daarna besproken welke wenkbrauwen en eyeliner er bij mij past.Zag best tegen de behandeling op maar door Linde werd ik op mijn gemak gesteld en erdoorheen gepraat. Erg fijn!Beautifier kan ik iedereen aanraden.Kortom: mensen die weten waar ze mee bezig zijn!!!👍👌
Katrijn C.
15:14 13 Jun 21
De zeer persoonlijke en huiselijke aanpak sprak me direct aan. Verder kreeg een heel duidelijke uitleg van Rik. Hij bespreekt samen met jou je wensen en vertelt je wat hij wel of niet zou doen (zonder dat het pusherig aanvoelt). Ik zou het zeker aanraden
Helene M
09:02 11 Jun 21
Heel fijne ervaring bij Linde zoals altijd: ze neemt zorgvuldig de tijd om alles door te nemen, en werkt heel nauwkeurig. Je voelt je direct op je gemak en je krijgt eerlijke feedback over wat wel en niet werkt voor jouw gezicht. Top!
Hope Happiness H.
15:31 18 May 21
Altijd fijn om bij Linde in de behandelstoel te liggen. Ik ben heel blij met de tot in perfectie gezette permanent make-up, Linde werkt super secuur en neemt haar tijd om de hele behandeling volledig naar je wens te maken. Nogmaals super bedankt voor de super service!
Sharon Van W.
11:37 18 May 21
Ik heb inmiddels de wenkbrauwen , eyeliner en lippen door Linde laten doen en ben zeer tevreden . Ik krijg er ook veel complimenten over dat het heel netjes gedaan is .
Tess
18:01 12 May 21
Dikke aanrader, ben helemaal blij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen zijn super mooi geworden, en voelde me helemaal op mijn gemak tijdens de behandeling
Hélène R.
12:20 08 May 21
Vakkundige en prettige benadering .Resultaat was uitstekend .
Linda P.
11:59 06 May 21
Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg en professionele behandeling op een prachtige locatie.
Tim R.
15:17 23 Apr 21
Top advies en goede service. Dokter Rik is een echter professional, wat hem onderscheidt van veel andere ‘beauty beunhazen’ in de regio.
Petra T.
10:15 20 Apr 21
Gisteren bij Linde mijn eyeliner laten bijwerken / corrigeren. Het resultaat tot nu toe is heel mooi. Voor mij niemand anders meer 😉. Bedankt voor je goede advies, en fijne pijnloze behandeling!
Petra B.
17:47 09 Apr 21
Het ontvangst is super,ze stelen je gerust,leggen alles perfect uit tot in de puntjes en ook na nabehandeling uit super
Agnita C.
13:09 08 Apr 21
Ben zeer tevreden. Word goed na je geluisterd, goed advies. En ze nemen de tijd voor je. Mag altijd bellen als je vragen heb. In het begin ook wel eens een 2de afspraak gemaakt om Rik te laten kijken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Mijn zus en ik komen nu zeker 2 jaar bij ze. En dit komt door de goeie en leuke service .
Cecile K.
15:18 29 Mar 21
De professionele website trok mij als eerste al over de streep om een behandeling te ondergaan. Na een informerend gesprek omtrent mijn wensen en de deskundige kijk van Linde, had ik er het volste vertrouwen in. Geroutineerd en nauwkeurig ging ze heel ontspannen te werk, waarna het resultaat precies was zoals ik het mij had voorgesteld: op een natuurlijke manier een beetje ondersteuning toevoegen. Kortom, ik kom graag nog een keertje terug en zal Beautifier zeer zeker bij iedereen gaan aanbevelen.
Julie G.
11:56 28 Mar 21
Super blij met het resultaat van de lash lift en erg vriendelijke service!
Dymphy/Contekst
12:46 25 Mar 21
Topbedrijf. Linde is een echte expert op het gebied van PMU, zeer vakkundig en professioneel. Geeft ook heel goed advies. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig geworden dankzij haar inzicht en skills. Ook prettige communicatie en alles rond de afspraak goed geregeld. Aanrader👌
Shida B.
13:11 21 Mar 21
Was weer een gezellige ervaring met een prachtig resultaat! Linde is een topper!
Studio Eljada van M.
18:40 20 Mar 21
Vakkundige en lieve mensen, die aandacht hebben voor je persoonlijke wensen en goed adviseren
Michelle P.
18:17 20 Mar 21
Super consult gehad! Hij luistert goed en weet precies wat je wilt. Ik ga me zeker hier laten behandelen!!
Eshley H.
11:59 18 Mar 21
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet en meegenomen naar 1 van de behandeling kamers. Super mensen die hier werken. Het is hier Gezellig &Hygiënisch!!!!! De behandelingen worden top fijn uitgelegd. Kortom; this is the place to go!!!!
Suzie H.
20:39 17 Mar 21
Voor de derde mijn wenkbrauwen laten bijwerken! En iedere keer super tevreden!Kan er weer een jaar tegen aan! Bedankt Linde.
Fatima S.
16:43 16 Mar 21
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen geweldig resultaat echt een aanrader SUPER
Peggy van de W.
11:08 14 Mar 21
Fijn open en eerlijk gesprek over mogelijkheden en verwachtingen! Zelfs tijd en ruimte voor de eerste behandeling na de intake!
Nancy Van V.
16:20 09 Mar 21
Ben super tevreden bij Linde geweest voor permanente make up wenkbrauwen 1 woord perfect gedaan
walter van den H.
20:45 07 Mar 21
Op 5 Maart steelwratjes laten verwijderen. Ik had er een stuk of vijftig,waaronder ook een paar grote.Doordat Linde gewoon met me bleef praten, kon ik het makkelijker verdragen. Het was geen pretje maar wel de moeite waard. Zelf woon ik in Landgraaf,de volgende keer weet ik waar ik zijn moet.Dankjewel voor de goede uitleg en behandeling
ellen N.
19:10 26 Feb 21
Prachtige locatie! Goed ontvangst! FijneGesprek! Professionele behandeling! Goede nazorg!Kortom super! Je kan het niet beter treffen!
Lisa M.
18:33 23 Feb 21
Tweede keer hier geweest, Rik is een hele aardige man en ben heel blij met resultaat!
S V.
18:13 03 Dec 20
Very very happy with my new brows! Almost painless and very secure! Thank you Linde!
Samya
12:51 02 Dec 20
Zeer deskundig te werk gegaan. Ik werd goed op de hoogte gebracht van de voor en nazorg. Ook erg op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling
Nadine M.
12:34 27 Nov 20
Gaan zeer deskundig en professioneel te werk. Zeker een aanrader.
Sanne W.
14:19 17 Nov 20
Het was een heel aangename ervaring.- Vriendelijk en aangenaam.- Duidelijk advies- Fijne aanpak van info tot uitvoering procedure
Anita G.
19:48 03 Nov 20
Ik heb powderbrows gezet bij Linde en ben super tevreden. Goed uitleg gehad over de behandeling en de nazorg. Linde zelf is heel open en spontaan. Kortom een top behandeling dankjewel Linde!
Angelique Haar en make U.
10:14 19 Oct 20
Rik weet precies waar hij het over heeft.De behandeling was erg prettig & mooi resultaat, ga zeker terug komen. Bedankt!ProfessioneelGoede hygiëneVriendelijkMooie locatie
Bianca de J.
14:52 09 Oct 20
Vriendelijk ontvangen. Alles werd goed uitgelegd. En natuurlijk super blij met het resultaat. Ik zou zeker mensen aanbevelen.
jolanda S.
10:03 25 Aug 20
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wat is dit mooi. Tot over 6 tot 8 weken 😉 Linde legt de behandeling duidelijk uit. Zeer tevreden.
Kyra V.
13:16 21 Aug 20
Net voor de eerste keer een lash lift laten doen door Linde. Ontzettend blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar!En ook nog gratis baby tips gekregen haha!
c K.
13:54 04 Aug 20
Ik heb de behandeling door Rik als zeer professioneel en aangenaam ervaren. Hij legt geduldig de opties en de procedure uit. "Liever iets minder dan iets te veel" en dat gaf me een veilig gevoel. Ben al meerdere keren geweest en altijd happy naar buiten gegaan met een zeer natuurlijk ogend resultaat.
Liimox (.
22:37 27 Jun 20
Hele fijne arts Rik die ook luistert naar wat je wil en de ervaring prettiger maakt! Zeker een aanrader
Ankie H.
12:48 19 Jun 20
Voor de eerste keer een Lash Lift laten doen. Werd zeer goed geïnformeerd bij binnenkomst over de behandeling en kreeg vooraf een duidelijke e-mail met richtlijnen omtrent Covid-19. Ben zeer tevreden over het resultaat en kom zeker terug. Tip: gebruik de bel naast de deur en niet de grijze intercom!
Mieke K.
07:27 11 Jun 20
Bij Beautifier geweest voor een botoxbehandeling. Erg fijn geholpen door Rik. Hij neemt ruim de tijd om de gewenste behandeling met je te bespreken en alles uit te leggen. Tevens kom je na 2 weken op nacontrole om zo nodig 'de puntjes op de i' te zetten. Dit gebeurt lang niet overal maar voor mij wel een plus!
Swannet L.
14:13 03 Jun 20
Ik zag vaker mensen met mooie wenkbrauwen en ik wilde dit ook graag. Maar waar ga je dan naar toe en hoe kan ik hier vertrouwelijk over praten want dat vind ik belangrijk? En toen begonnen Linde en Rik. Mensen waar waar ik een onvoorwaardelijk vertrouwen in heb. Want dat heb ik nodig als het gaat om permanente make-up en/of fillers of Botox. Fijn dat jullie er zijn, ik kom graag bij jullie!
Sylvana F.
10:59 03 Jun 20
Professionele, hygiënisch werkende en vooral vriendelijke meid! Zelf de combi brows behandeling laten doen, tevreden! Ik kom hier graag terug.
Mieke H.
10:54 14 May 20
Ik vindt het geweldig , heel goede voorzorgsmaatreglen ivm corona.En zo als altijd werd ik met een brede glimlach ontvangen.Linde bedankt , voor het vakwerk wat je weer heb geleverd van mijn PMU wenkbrauwen.Ik zou het iedereen aanraden , Linde jíj bent een vakvrouw, en een hele spontane vrouw.Nogmaals bedankt Linde 😀
deb
09:24 08 May 20
Elke keer weer een professionele en warme benadering bij het bezoek van beautifier.. Zowel de eyeliner als de botox consulten verliepen zonder verkooppraatjes of addertjes onder het gras! Het is het eindje rijden vanaf roermond meer dan waard!
Cindy L.
10:11 06 Apr 20
Je wordt goed geholpen, totdat je helemaal tevreden bent. goede service!
Iris B.
12:37 09 Mar 20
Wat een goede arts! Neemt echt de tijd om je alles deftig uit te leggen. En doet zijn werk erg nauwkeurig. Ik kom zeker terug. 😁
Marloes van W.
21:03 21 Feb 20
Zowel bij Linde als bij Rik geweest. Fijne, vriendelijke, zeer professionele mensen/salon. Zeker aan te raden. De locatie en prijzen zijn ook een pluspunt.Super tevreden over mijn wenkbrauwen!!!!!!
Alla O.
12:19 08 Feb 20
Hartelijke welkom. Professionele houding. Mijn wenkbrauwen en wimpers zien er heel mooi uit, terwijl ik normaal gesproken vrij kritisch ben.
Melanie Van W.
18:29 29 Jan 20
Erg blij met mijn wenkbrauwen. Zeer professioneel gedaan!
Shida B.
13:17 24 Jan 20
Vandaag geweest voor mijn wenkbrauwen. Echt een supermooi resultaat!Linde is echt een toppertje en weet wat ze doet! Echt een aanrader...Shida
Kirsten Z.
15:28 04 Jan 20
Goed ontvangst, en goed advies.. Zeer zeker een aanrader.
Claudine M.
08:38 23 Dec 19
Super tevreden over Beautifier. Rik is een zeer vriendelijke arts die goed met je overlegt over de wensen en wat er mogelijk is bij lipfillers. Het resultaat is prachtig. Hier kom ik absoluut terug!
Fenna G.
21:19 22 Dec 19
Ik ben een tijdje geleden bij Linde gekomen voor een BB-glow behandeling. Dit was bij voor mij erg goed bevallen. Linde is heel erg professioneel maar daarbij ook erg lief en aardig. Nu ben ik voor een andere behandeling namelijk: undereye enlightment. Dit is voor donkere kringen onder de ogen. ECHT EEN AANRADER!!!! doet geen pijn en het resultaat mag er zeker wezen!!! Dus dames met donkere kringen onder de ogen, dit is echt top en je bent er voor een aantal jaren vanaf!!
Ilona T.
22:46 17 Dec 19
Zeer deskundig en accuraat bij het zetten van permanente make-up. Top 👌
Marijke T.
10:31 02 Aug 19
Ik schrijf nooit een aanbeveling maar vandaag maak ik een uitzondering! Uitzonderlijke aandacht en precisie bij het zetten van mijn eyeliner. Beautifier, bedankt, ik ben er erg blij mee!
Suzie H.
17:50 11 Jan 19
vandaag geweest om wenkbrauwen te laten. nu nog laten helen. Maar ben er al gewend. En dat wil wat zeggen. Helemaal happy!
Jennifer Van Den B.
15:08 31 Oct 18
Heel blij met mijn eyeliner! Super!
Annemiek Miek P.
05:48 05 Sep 18
Super vakvrouw
goede service
vriendelijk en duidelijke uitleg. luisterd goed naar je wensen. echt een aanrader
Daniëlle S.
20:24 11 Apr 18
Super professioneel!! Alles wordt duidelijk uitgelegd en hele goede nazorg!! Heel gezellige meid!! Top resultaat!
Floor Duchateau-de M.
06:30 07 Apr 18
Professioneel en duidelijk veel ervaring in de cosmetica! Weet wat ze doet en doet dat top!
Blij met resultaat! �
Anuka I.
22:04 05 Mar 18
Super mooi beauty salon:) zeker aanraden!
Sarah D.
21:16 21 Feb 18
Goed geluisterd, sluitend advies, top resultaat. Een echte aanrader!
Eljada van M.
20:52 21 Feb 18
Een bijzondere ervaring in een prettige verzorgde omgeving en een vakkundige behandeling